Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, bafta mai departe, "taigare"!

Felicitari ,xKay!Ai grija ce faci si cum faci!Totul depinde acum de tine,fara lider bun nu exista factiune buna,iar daca tu nu faci totul ca la carte,aceasta factiune va ajunge de rasul lumii si nu doar ea,si membrii care sunt si vor fii in ea.

Multumesc tuturor pentru urări, sper ca cei care ati ramas sa ma ajutati sa cucerim LS-ul. Iar în legătură cu cei care au hotarat sa plece imi pare rau ca ati ales asta, dar toate au un final pana la urma.

Multumesc President Tig3R si Right Hand Sassori pentru sprijin si ajutor, baftă in continuare.

Seara buna!

@, Congrats xKay! Succes cu noua functie si sper sa-ti faci treaba asa cum cred ca deja ti-ai propus!

@@SkaR Legend, Skar, intr-o mafie nu Liderul face Factiunea ;)
Intr-o mafie Liderul doar coordoneaza si intervine acolo si atunci cand este cazul.

Membrii fac factiunea nu Liderul ;) Nu stiu daca intelegi si realizezi ceea ce-ti spun eu dar ma bucur ca am incercat sa-ti explic :))

@, xKay, in legatura cu Wars: Eu spun sa nu incepem de acum cu ele. Sa asteptam sa ne mai strangem in factiune, sa iti pui si tu toate cele necesare la punct si dupa aceea sa ne punem pe treaba. In 16 oameni nu luam nici HQ-ul .

PS: Poti raspunde la reportul meu de la factiune. Ti-am lasat acolo la Comentarii tot ce era de lasat si care sa dovedeasca nevinovatia mea, ca nu eu am inceput cu DM-ul si ca el a inceput. Citeste tot si tine cont de toate detaliile.

Edited by A I M Sidorov

Seara buna!

@, Congrats xKay! Succes cu noua functie si sper sa-ti faci treaba asa cum cred ca deja ti-ai propus!

@@SkaR Legend, Skar, intr-o mafie nu Liderul face Factiunea ;)

Intr-o mafie Liderul doar coordoneaza si intervine acolo si atunci cand este cazul.

Membrii fac factiunea nu Liderul ;) Nu stiu daca intelegi si realizezi ceea ce-ti spun eu dar ma bucur ca am incercat sa-ti explic :))

@, xKay, in legatura cu Wars: Eu spun sa nu incepem de acum cu ele. Sa asteptam sa ne mai strangem in factiune, sa iti pui si tu toate cele necesare la punct si dupa aceea sa ne punem pe treaba. In 16 oameni nu luam nici HQ-ul .

PS: Poti raspunde la reportul meu de la factiune. Ti-am lasat acolo la Comentarii tot ce era de lasat si care sa dovedeasca nevinovatia mea, ca nu eu am inceput cu DM-ul si ca el a inceput. Citeste tot si tine cont de toate detaliile.

Servus!

Ce fac bajetii grei?

Eu ma apucai iar de facut skill la Job Curier si veni un parlit de cop cica sa ma dau jos ca nu stiu ce inegalitate facui :))

Pana imi trec secundele in Jail imi pierd timpul pe forum :)

Ne vedem in game. Succes celorlalti la scoala !

Salut baieti! Se pare ca eu am fost ales pentru functia de Right Hand. Sper sa ne intelegem si sa ne unim pentru a realiza ceva impreuna. Daca aveti nelamuriri sau probleme apelati la mine sau la xKay si vom rezolva orice problema pe cale pasnica si vom trece peste toate impreuna. Noapte buna!

Ziua buna!

Ce fac vedetele? :)))

Eu astazi plec la tara.

Merg sa vad ce productie a facut tata cu via =))

Mai gust si putin din Must, sa vad cam cum o sa iese vinul :D

@@SkaR Legend, Vezi nab ca faci DoublePost :));)

vMVmFnc.png

Maine 28.09.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste nemotivat va primi FW !

Nu accept INVOIRI pentru ziua de maine!

WARURI DE MÂINE:

1. Marina LS - ATTACK - Green Street Bloods (20:00-20:30)

2. Foster SF - ATTACK - Avispa Rifa (21:00-21:30)

La acest war

*Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45.*

Cine nu este în linie va fi considerat absent.

Edited by President xKay VIP

M-am gandit mai bine si am sesizat ca certurile nu ajuta la nimic.Dragi colegi,haideti sa respectam subliderii ,ca totusi au venit sa ajute aceasta factiune...chiar daca nu au muncit sa aiba acel rank"cu adevarat",o vor face de acum.

Servus!

Lasati ba certurile ca doar au venit sa ajute!

Eu zic sa lasati certurile la o parte si sa ne vedem de treaba cu wars sa luam iar turfs.

Deseara macar 1/2. Macar HQ-ul sa-l recuperam.

Servus si aveti grije de corpurile voastre!