Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Acum esti la Liceu, nu-i nimic! :))

Neata!

Ce faceti we? Suparati ca am pierdut? Stati ma linistiti ca altii s-au nascut fara parinti =))

Noi sa fim sanatosi. Va faceti nervi pentru un joc? Este DOAR un joc! Distrati-va! Daca castigam, bine, daca pierdem iar bine!

Keep calm, o sa ne revenim chiar daca o sa dureze ceva timp ;)

@, Pai nu ai ba scoala? Ai program special? :> :))

Neata VTB, stiu ca ieri a fost o zi grea, dar nu ma asteptam sa pierdem chiar tot, dar asta e, in viata castigi, pierzi, nu conteaza, ci conteaza sa avem puterea sa ne revenim si sa ne atingem obiectivul. Am ales un gang greu deoarece unii nu vad ce vedem noi in VTB si de acea se pierd prin alte ganguri. Haideti sa fim uniti si asa vom reusi imposibilul. Adica nu prea sunt ei cine stie ce, dar vad ca stiu sa asculte. Vom aborda o noua tactica de acum.

Ne revenim zilele astea!

@, Neata President :))

Frumos video!

@, Ahaa, inteleg :)

Eu facui decat un curs.. iar stau ca barosanul acasa :P

Numai bine, am si eu timp sa-mi continui cresterea la skills :D

Aloha!

Ne vedem deseara la wars ;)

Neata!

Multumesc tuturor pentru urari si sper sa raman cat mai mult timp aici, sa realizez ceea ce mi-am propus si sa ajut factiunea cu tot ce trebuie si pot!

@, Neata! Stai chill. Dupa bine vine rau si invers ;) Cam asa este in viata de zi cu zi a fiecarui om.

Hai noroc. Merg sa fac un dus si ne vedem in game. Mai chemati si voi prieteni in VTB, dati /AD-uri, nu stati degeaba ca stam si nu facem nimic..

vMVmFnc.png

Duminica 25.10.2015, ora 20:00 va avea loc SEDINTA . La aceasta sedinta vom discuta mai multe lucurui:

- Organizarea la war-uri ;

- Vom discuta anumite probleme si vom analiza niste nelamuriri ;

- Vom vedea noile tactici de war.

Cine nu poate venii la aceasta este obligat sa faca o cerere de invoire, in caz contrar o sa fie sanctionat!

Salutare! Am luat Ban :(( pentru 30 de zile pentru Renko. Nu am folosit Renko pe RPG dar YzZY nu m-a crezut. Multa bafta in continuare. Kay nu imi da inca UnInvite, te rog sa astepti pana ce imi raspunde Kelton la cerere.

Ce ma? Sustii ca ai luat ban fara sa folosesti coduri?!

I-am zis lui Gh[o]st inca de cand trebuia sa dai testul practic cu el ca ai cod. Inainte de a sustine testul de arme ai facut cateva duele cu mine. Erai rank 0 de 5 minute in Factiune si eu deja stiam ca ai coduri. Faceai duele cu mine, ratai mereu iar dupa cand alergai (faceai run), te opreai dintr-o data brusc sau te puneai pe C si cand trageai iar, surpriza, imi dadeai numai 3/3. In acel moment de C sau/si Oprire Brusca, tu te activai ca esti un copil care nu are habar sa traga cu arma si isi baga coduri ca sa faca si el un kill. Bai copile, macar ai taria asta de caracter si recunoaste ca ai folosit nu te mai injosii atat ca nu ai folosit s.a.m.d ca oricum nu te crede nimeni. Poate parem noi prosti dar nu suntem ;)

Ai facut Cerere unban? Tu chiar esti nab! Crezi ca cineva vreodata o sa te credea ca nu ai folosit cheats dar tu aveai renko in pc? Numai cand ma uit la ce scri tu pe aici imi pot da seama ca nu ai mai mult de 13 ani. Multi inainte si sa-ti dea Doamne Doamne minte ca din ce se vede, nu prea ai...

Sa mai dati si voi /ad-uri ca recrutam, chemati-va prietenii, nu stati degeaba ca asa murim! Suntem cati suntem in factiune dar in felul asta nici HQ-ul nu ni-l putem lua.

Buna Seara Vietnam,in primu rand vreau sa le zic bun venit noilor colegi si sper sa ne ajuti la castigarea turfurilor din LS,dar in al doilea rand nu uitati ca maine ora 20:00 avem sedinca.Hai ca yo am iesit,ne vedem maine in game,bafta si dati /ad-uri ca recrutam ca pana luni la waruri sa fim 41/41 in gang.Noapte Buna la toti,bafta!

Salut colegi, Bine punctat, Sidorov la tot ce ai spus, imediat ce am terminat testul i-am dat un sfat si anume sa lase codurile, am zis lasa, na a fost test log si a vrut neaparat sa intre, se pare totusi ca nu a ascultat ce i-am zis si a tot negat inca de atunci ca nu are coduri, in fine sa uitam. Welcome celor noi, sper ca veti asculta si ca nu veti creea probleme. Restul mai dati niste /ad-uri ca recrutam, avem nevoie de membrii ca sa incepem sa luam turfuri. Nu uitati ca maine avem sedinta si ne trebuie o prezenta destul de mare, pentru ca se vor discuta lucruri importante. A si incercati sa nu faceti posturi simple aici, cum ar fi la FVI, dupa cum stiti exista reguli si puteti fi sanctionati pentru posturi cu saluturi si lucruri de genu'. Bafta, ne vedem maine in-game.

@, Normal ca am dreptate :)) !

Doar ma sti.. scurt si la obiect atunci cand este cazul. Ca mai fac glume s.a.m.d, astea le fac ca sa se acomodeze restul membrilor cu mine ca sa nu creada ca sunt o persoana aspra/ stricta. Chiar sunt asa dar nu ma prea arat :)) Nu vreau sa sperii ceilalti colegi inca de pe acum =))

Si eu voiam sa-i atrag atentia lui FVI. Il stiu de undeva dar nu stiu sigur de unde dar m-ai scutit tu de un efort :)):*