Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu e nici o problema, dacă sunt manelist am voie sa postez.

Printu mi a dat voie... și el este Manelist.

Da du-te ba și postează în altă parte, nu mai suferi aici.

Ai n-spe mii de topicuri și tocmai aici te găsești sa faci spam. Hai da din degete în alt topic.

Cum este sa faci minus la war cu Combat si Tec? Haha, esti un papagal care a trait doar in mafii si tot paleta esti.

Mai bine lasa-te de acest joc, defapt stai ma asa ca tu ai abea 14 ani? 14 - 15 din cate am inteles si asa vocea te da putin de gol, la 14 ani abea ti-ai inceput aventura pe B-zone, pana faci 18+ mai ai de tras, sa-ti iei un palat, o masina calumea, sa o colorezi frumos, iti iei un bussines..... ai mult de munca ma, welcome pe B-Zone !

@, Ba sincer eu vad ca copii frustrati de pe b-zone continua =))))))))))))))))))

Mie mila de tine, stiu ca mori de ciuda ca el a avut lider si tu nu, esti un copil distrus de soarta la fel ca Bean,Levianthan ala, doar suferiti.

Sincer postez aici ca o sa fiu un viitor membru, pup.

Cum este sa faci minus la war cu Combat si Tec? Haha, esti un papagal care a trait doar in mafii si tot paleta esti.

Mai bine lasa-te de acest joc, defapt stai ma asa ca tu ai abea 14 ani? 14 - 15 din cate am inteles si asa vocea te da putin de gol, la 14 ani abea ti-ai inceput aventura pe B-zone, pana faci 18+ mai ai de tras, sa-ti iei un palat, o masina calumea, sa o colorezi frumos, iti iei un bussines..... ai mult de munca ma, welcome pe B-Zone !

Hai ba, nu sti sa dai quote?

Am 12 ani chiar ;) Te oftici? Ma anunti cand o sa scrie pe tine RETRAS de tot, daca sti cum zic, ma duc sa mai caut replici pe net, poate invat sa rad la ce gandire ai.

Inca esti suparat ca nu ti-am dat sublider? Sau ai uitat ca te-am scapat mai de mult sa nu iesi ca prostu cu 3/3 din RDT, mi-ar fi dracu rusine sa mai vorbesc in locul tau.

DE CE VA CERTATI MA? STITI CA CEARTA FARA BATAIE E CA NUNTA FARA LAUTARI? STIATI? NU STIATI, HAI SA VA VEDEM. BLAST, TE VAD PRIN TOATE TOPICURILE DED DISCUTII ALE MAFIILOR SI M-AM SATURAT DE TINE, MAI LAS-O DRACULUI DE TREABA CA MA ENERVEZI DEJA. CICA ESTI RETRAS DAR TOT TE JOCI, DISPERATULE DE ACEST JOC. DU-TE-N ALTA PARTE, STERGE-TI AIA DE LA NUME SI SE VEDE CA ESTI TU DISPERAT DE ACEST JOC.

DE CE VA CERTATI MA? STITI CA CEARTA FARA BATAIE E CA NUNTA FARA LAUTARI? STIATI? NU STIATI, HAI SA VA VEDEM. BLAST, TE VAD PRIN TOATE TOPICURILE DED DISCUTII ALE MAFIILOR SI M-AM SATURAT DE TINE, MAI LAS-O DRACULUI DE TREABA CA MA ENERVEZI DEJA. CICA ESTI RETRAS DAR TOT TE JOCI, DISPERATULE DE ACEST JOC. DU-TE-N ALTA PARTE, STERGE-TI AIA DE LA NUME SI SE VEDE CA ESTI TU DISPERAT DE ACEST JOC.

Ho nibunulie, nu te ambala si tu, lasa-l sa scrie ce are pe sufletelul lui de ofticat.

Hai blastutza, ce mai ai de zis?

@, Ba acuma pe bune tu cine dracu esti ma ? Te dai pe aici mare vedeta si suferi ca un copil prost in fiecare topic de discutii si in viata mea nu am auzit de tine, esti un noname nesimnificativ, si baga-ti asta in cap.

Maine 07.07.2016, ora 12:45 toti in HQ, avem 4/4 wars cu verdant, si trebuie sa castigam, prezenta obligatorie, altfel primiti FW.

Ce te face sa crezi ca le luam hqu ? :)) oricum nu pot veni maine :c sal