Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut.

Abia ce m-am reapucat si eu de samp si am intrat azi la 2 war-uri pe contu lui Printu.

Mai dureaza putin pana-mi revin calumea, dar nu-i problema.

Video de azi de la wars'.

https://www.youtube.com/watch?v=QnjcXSkaB2A

No report plss.

Astept răspunsu ăla al tău cu chestia aia, aştept răspunsu.

Frumos video, dacă vrea poate să intre şo mâine că eu nu pot saptămâna asta :)

S-a observat diferenta, nu i-am auzit gura lui printu pe /f =]]

Unul dintre voi sper sa fie maine la war.

Nu cred, dar ar fi ceva ca maine sa luam +1 turf =]

Maine la 12:45 in hq acolo, sa frecam m4 pt war.

Salut NewLife, vad ca esti geana pe noi, te respect, dar vezi ca exagerezi.

@, Exagerez ? pai de ce ma nene ma ? 5 pretenasi de aici mi-au facut post ca sa ma scoata din VDT sa puteti trece si voi de 5 turfuri, dupa s-au mai milogit vreo 3 si pe RPG la admini ca sa schimbe decizia, ti-am zis ca pentru tot ce o sa ti se intample rau cu gangul de acum incolo sa le multumesti celor 3 muschetari.

@@AIM NewLife, uite-te la ce-am postat cu 1-2 pagini in urma, joci de atat timp si refuzi sa vezi din alta perspectiva, mi l-ai facut codat pe unu care mi-a facut 1-9 la war, uite-te si la tine cand faci +20, ce parere au altii despre tine?, lasand asta la o parte, te consumi aiurea, nu pot sa-mi dau seama cum esti in viata reala, cand joci samp la un war si te bate unu pe turf, aparent din joc pari foarte ofticat si revoltat ca unu te-a nimerit cu tinta. Cand castigi, te dai mare, cand pierzi, dai vina pe codati sau pe membrii prosti. Mi-ai facut membrii prafi, uite ca prafii au reusit sa ia 6 turfs, cine e la mine in factiune a venit singur, sau maxim chemat de unii membrii, eu nu am chemat pe nimeni, dar vad ca asa nu prea merge... Uite-te in jurul tau, mai ales unde esti acum, cum ar fi sa fi in rdt sau bratva, i-ai face codati pe toti din sp nu? dar asa te mandresti ca sunteti buni, (o mica paranteza, nu am nimic cu sp), asa ca gandeste-te mai mult la tine, dar din perspectiva altora.

Tu incerci sa te razbuni aiurea, chiar daca e vina ta....

Scz daca am gresit ceva, mi-e cam somn, te vedeam bine pe tine, branza buna in burduf de caine, te descrie perfect.

Daca mai vrei sa-mi zici ceva, PM, o sa-ti raspund cu placere.

ROG MEMBRII VTB SA NU COMENTEZA/INSULTE CU CEVA.

Edited by MARYUSSSSSS

@@AIM NewLife, Ai o gandire la fel ca Dani Mocanu =))=))

(ai inteles altceva la exemplul cu sp decat ce am vrut sa-ti zic)

Ai o gandire de genu ala de om de crede ca el mereu a avut dreptate, daca nu faceai ca animalu cu limbaju de 20 ori, nu exista motiv de post, sau doar 1 data daca faceai. Termin eu aici discutia ca nu are rost sa continuam, ne consumam timpul aiurea pe dezbateri mult prea lungi. :X:X:X:X:X

@, Exagerez ? pai de ce ma nene ma ? 5 pretenasi de aici mi-au facut post ca sa ma scoata din VDT sa puteti trece si voi de 5 turfuri, dupa s-au mai milogit vreo 3 si pe RPG la admini ca sa schimbe decizia, ti-am zis ca pentru tot ce o sa ti se intample rau cu gangul de acum incolo sa le multumesti celor 3 muschetari.

Aveam o altă impresie despre tine, dar văd ca eşti decât o suferință la 20 ani ai tăi. Plângeai ca o femeie la waruri, te rupeam pe unde te prindeam, si cu tine si fară tine VDT tot ia bătaie, ne vedem de luni încolo pe turf, sper să nu mai plângi ca o femeie când te prind ;)

Edited by SS PRINTU

Ei bine se pare ca atat mi-a fost mie in VTB. Mi-am gasit un job si nu mai pot intra pe server in intervalul warurilor. Am ajutat cat am putut si eu zic ca s-a vazut, cat de cat. Va urez bafta cu LS-ul si mai ascultati si voi de rank mai mare cand e nevoie (ex: warul cu SP de pe Transfender unde mi-am tocat nervii). Numa` bine :):* :*

Cateva poze cat timp am fost pe aici. :)

NudNVFc.png

26KmfMg.png

p6ASq2U.png

qVwIydM.png

ktf6sOl.png

trfuIEB.png

GQBWIaX.jpg

@@K A Y, De acum poti lua besturile :)) Baftalos!

Ei bine se pare ca atat mi-a fost mie in VTB. Mi-am gasit un job si nu mai pot intra pe server in intervalul warurilor. Am ajutat cat am putut si eu zic ca s-a vazut, cat de cat. Va urez bafta cu LS-ul si mai ascultati si voi de rank mai mare cand e nevoie (ex: warul cu SP de pe Transfender unde mi-am tocat nervii). Numa` bine :):* :*

Cateva poze cat timp am fost pe aici. :)

NudNVFc.png

26KmfMg.png

p6ASq2U.png

qVwIydM.png

ktf6sOl.png

trfuIEB.png

GQBWIaX.jpg

@@K A Y, De acum poti lua besturile :)) Baftalos!

Bafta bătrâne, mulțumim de ajutor, te aștept când o să ai timp, Tzuc :*

@@GF Maxim16, Bafta, ti-ai luat portia de besturi :)), le-ai dat motiv la rivali sa se bucure :emo: , daca e ceva :-c:-c

vMVmFnc.png

Maine, 17.07.2016 12:45 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, pentru wars.

Avem 3 wars importante, prezenta maxima, si obligatorie, cine nu vine primeste FW.

https://www.rpg.b-zone.ro/wars/upcoming/gang/vietnamese

pk4WzzD.png

Edited by MARYUSSSSSS

@@GF Maxim16, Bafta, ti-ai luat portia de besturi :)), le-ai dat motiv la rivali sa se bucure :emo: , daca e ceva :-c:-c

vMVmFnc.png

Maine, 17.07.2016 12:45 toţi în HQ în LINIE cu job Arms Dealer, pentru wars.

Avem 3 wars importante, prezenta maxima, si obligatorie, cine nu vine primeste FW.

pk4WzzD.png

Cam toti si-au luat portia de besturi pana la momentul venirii mele :))

PNKszQT.png

Ce sa faci cand n-ai ce sa faci... Iau si eu best cu +4, de asta nu aveam =))

Daca jucam cu Sp cum am jucat cu GSB, warul era al nostru.

Maine activitate maxima si hai sa ne luam turfu ala blestemat la loc!

EDIT: Eu am dat attack-urile. Pa!

Edited by K A Y