Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

flood, aim, teleport, de toate.. imi vine sa pling cind vad cas acuzat pa nedrept

cand ti-am dat atunci de mi-ai facut post la admini ca am tp, acum ca cica aveam noi flood, da' toate warurile au fost asa. off..

@Kidda ToV Si-a luat hawking nasu la purtare, a uitat de unde a plecat baiatu si acuma e mare smecher si el ca are un sublider acolo =)) . Pacat sa sa ajuns aici 

Asa membru asa lider

8sKlqcy.png - V-a dresat bine Abel =))

https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/42219 . Catel esti tu copile,vezi ca prinzi radacini pe scaun. Sa-ti fie prima si ultima data ;) 

Edited by ARMYs ToV

18 hours ago, AIM RoLLz said:

O sa reusiti voi , nu se lasa sefu' armys asa usor, cu banul asta care l-am luat nu mai sufera asa rau aia din verdant ;)

Pe care * ! PS: Si eu te iubesc <3.

https://www.youtube.com/watch?v=8B3ZitkgiQw&feature=youtu.be Ia uitati bossi pentru ce se ia ban in ziua de azi.. Invisible.. :)) asa ceva? La war plin de flood sunt banat pt invisible.. Macar daca era sa folosesc ceva, sigur nu era invisible la care-mi iau ban pe un simplu /report.. Asa admini? Asa se iau banurile.. Pe video-uri editate.. Oare cu cat l-o fi platit hawking pe jilkas asta pt banu' asta?

Edited by GabiCGV

Urat ca sa ajuns aici sa va certati,nu ma asteptam inteleg ca sunteti in ganguri rivale dar nici chiar asa, @ARMYs ToV despre faptul ca hawking sa banat atunci cred ca stii ce sa intamplat defapt (ca doar erai cu noi) mai lasa si tu de la tine sa mai lase si Hawk de la el luptati pe turf fara admini fara coduri.Din cauza ca va certati ca chiorii am decis sa nu mai joc chiar daca fac rost de cont imi sunteti prieteni si intr-o parte si in cealalta.Cat despre faptul ca a platit Hawking pe jilkas sa baneze playeri ma faceti sa rad.Atat am avut de zis!Puteti sa dati report !

Am jucat pe conturi in ambele mafii si va spun ca in vtb nu se vorbeste ce se vorbeste in vdt, in vdt e mai multa ura decat in vtb, faze ca "dati codul mai tare" etc, si multe suferinte :))

Edited by Ryz

@A I M P O U N DPai ba Pound,a ajuns sa ne ameninte el ca ne baneaza si prostii dastea. Am zis ca a uitat de unde a plecat, a plecat de cand eram toti in RDT,la tine si Vio,pai de acolo pana aici a fost o cale lunga,de aproape 1 an, dupa 1 an sa faca figuri de genu? Fi atent aici 

https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/42219 -- Arata-mi si mie unde l-am jignit eu pe Hawking. Eu vorbeesc cu Body sa retraga si el ma face catel si ma face cum ma face, pai da cum vine asta,is prostu lui sa inteleg? Nu frt,eu nu-s prostu lui. I s-a urcat sublideru la cap. 

@Ryz A jucat in ambele ganguri, a fost si la mine si la el,sa-ti zica el daca eu am zis ceva legat de Verdant,daca eu am zis sa-i faca pm-uri lu abel sau sa ii jignesc pe astia,chiar daca asta merita unii dintre ei. Nu frate,i-am lasat in pace,mi se dadeau "prieteni". Eram cerat cu @ColorsKiNG,dar printr-un pm cu el,cred ca am rezolvat toata disputa. Dar nu,ei continua,bine frt,sa continue,am o ruptura de parare la 2 metrii in spate. Hai noroc

Si abel ala=)))))))))))))))))) cand eram vdt pe un cont la un prieten acuma sa se de.a si el bun ''MERG SA BAG CODU'' ''NU-MI MERGE CODU'' ''IL SUNT PE RENKO SA -MI DEA CODU'' ''ACTIVATI BA CODURILE'' etc,cred ca cel mai bun scor a lui cu tot cu tec combat o fost -8 din cate stiu eu=))))))))

Imi spune el mie ca,cand o luat el hq cu mykes eu sufeream pe turf=)))Ce pula mea sa ia el ca deabia stie sa iasa din hq

@ReVanG bai fanule, de cand iti permiti sa comentezi despre mine ? Vezi-ti de borsu tau, n-am auzit in viata mea de tine si te-ai trezit tu sa comentezi de mine. Esti bucuros ca ai vacanta si stau pe 2 conturi in mafie. Hai lasa-ma dracu'!! Asa ca stai in banca ta putoiule!!

@Shawy uite ba unde erau fanii mei..

@MykesWasHERE uite Mykes si tu suferinte.

@South HawKing :)) Copiii lu' tata.

sa-mp-488.png.e30985ede7f4a3ff54e1d976fb071888.png

sa-mp-182.thumb.png.6000b55358a1aaa49c8fd9b0c2b30a79.png

imageproxy.png.1375c032d79d3a72b0e9c6f80778c5c9.png

Edited by AIM AbelG28

@AIM AbelG28 e fix problema voastra ce faceti, dar credeti ca daca suferiti ajungeti undeva? Abel macar si-a facut o mafie, daca voi nu ati reusit lucru asta nu e vina lui, nu o zic in nume de rau

P.S nu-mi pasa daca imi iau report

Edited by MykesWasHERE

5 minutes ago, MykesWasHERE said:

@AIM AbelG28 e fix problema voastra ce faceti, dar credeti ca daca suferiti ajungeti undeva? Abel macar si-a facut o mafie, daca voi nu ati reusit lucru asta nu e vina lui, nu o zic in nume de rau

P.S nu-mi pasa daca imi iau report

ceau iub

Ne luam warn :))))) ? 

ma dore-n pula

@ShowKing nu stiu cum sa ti-o spun mai frumos, dar am ajuns in momentu ala in care ma doare-n pl de ban-uri, warn-uri sau alte cacaturi dupa serveru asta, intelegi? Daca altceva nu aveti mai bun de facut decat sa imi dati report sa-mi iau warn e fix problema voastra.

Edited by MykesWasHERE

1 minute ago, MykesWasHERE said:

@ShowKing nu stiu cum sa ti-o spun mai frumos, dar am ajuns in momentu ala in care ma doare-n pl de ban-uri, warn-uri sau alte cacaturi dupa serveru asta, intelegi? Daca altceva nu aveti mai bun de facut decat sa imi report sa-mi iau warn e fix problema voastra.

si eu la fel frate pana la urma E DOAR UN JOC LIMITAT