Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

am deschis cu windows and fax viewer si am dat edit.Mi-a aparut la fel ca atunci cand dai sa desenezi :)) si am fost atent cu culoarea sa para scris normal :D:))=)):)) daca is destept n-ai ce face

daca te referi la scrisu in care imi zic lvl am dat pe iconita aia cu un semn de A si zice un cod,scrii intre parantezele alea si apare colorat

Am vazut ca erati in cautarea unui slogan. Ce ziceti de:

Cuneo. Say your prayers.

Acum,ar veni o semnatura cu o poza cu un mafiot(e foarte smechera si dramatica) pe care o am eu. Semnatura ar trebui sa se faca cu un gradient bleu-negru si in partea stanga sa fie renderul cu mafiotul nostru,iar pe negru sa scrie acel slogan.

Eu nu ma pricep la Photoshop,de-asta am postat ideea mea. Si daca ar iesi cum imi imaginez eu ar fi perfect :X

Daca e vreun priceput in Photoshop care n-are ce face si vrea acea poza, ID: tsuby_blueyes_shock ; nu mai stau sa o uploadez p-aici.

imediat plec la iasi baieti ne vedem pe sambata :-H:* o sa imi fie dor de voi :X

Ati vazut mai eu sunt prezicator :)) v-am spus ca iau ban? da :)) si am luat? da :))

ma eu de cate ori bag bani in banca iau ban :))