Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest SahYnCuneo

nea..nu ne e sete dar va pot oferi apa plata e mai sanatoasa ca (pepsi),Cumparati apa plata:)))

Welcome celor noi! Aveti grija sa luati masinile in functie de rank, sa nu faceti DM aiurea sau in safe-zones, nu vorbiti urat, nu va certati pe /f. Sa cititi regulamentul. Incercati sa participati la cat mai multe eventuri, iar daca castigati sa aveti un ss ca dovada si postati la Events Won By Members. Bafta!

donz,taci odata,poate a avut lag..oricum,si bastardo de la asa zisii corleone a luat ban pt cheats :P si razvanela14,nu te mai bucura atat ca a luat ban,isi face cont nou ;)

Donz esti fericit tare ca am luat ban? Ti s'a implinit visu pacat.. din pacate nu am avut cod era in momentu ala cand a avut serveru lag , daca te uiti la plangere in ultimele 2 poze trag in stephan si nu ii ia deloc

deci.. cand am iesit de pe esc toata lumea alerga prin pereti asa ca am fugit si m'am trezit cu ei in spate mort, am si poza. Voi vorbi cu Bobo sa imi scoata banul.. a fost o greseala stiu sigur asta.

Edited by Sonny.

adevarul e ca era lag rau aseara ... trageau aia in mine ... si din 100 de gloante imi scadeau din viață doar 2 .. sper sa primesti unban

da ma toata lumea mergea aiurea pe acolo si am zis sa o intind si apoi oricum am murit, razvan14 asta mi'a facut pozele cand era lag daca te uiti la ultimele 2 poze vezi ca trag ca disp in stephan.corleone si nu se intampla nimic era lagu ala de la 00:00 , si atunci am intinso iar ei au venit si m'au omorat..

Id meu e Redyboll :))