Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Cuneo Family. Sper sa-mi scoata si mie banul maine, multumesc Cr1spy si Collonelu pentru ca v-ati interesat, si m-ati ajutat.. ca luam ban degeaba, sunt 100 % ca liquid nu lua nici o masura daca nu erati voi 2. Bafta Babu, si.. bun venit celor noi. Ne mai vedem la joc, o sa vin pe la hq.. intru pe contul lui shobbytza pana maine sau.. pana cand imi scoate banul.

Salut Cuneo Family. Sper sa-mi scoata si mie banul maine, multumesc Cr1spy si Collonelu pentru ca v-ati interesat, si m-ati ajutat.. ca luam ban degeaba, sunt 100 % ca liquid nu lua nici o masura daca nu erati voi 2. Bafta Babu, si.. bun venit celor noi. Ne mai vedem la joc, o sa vin pe la hq.. intru pe contul lui shobbytza pana maine sau.. pana cand imi scoate banul.

Unbanned :-J .

Antrenament

Va avea loc pe 8.8.2010(duminica) ora 21:00 IN HQ!!!eu voi mai "antrena" pana cand vine james.capone.Sper sa fiti cat mai multi.

Cei scutiti de pana acum sunt :

psihidelick

Breaks8

sahyn

Atrem0

hannan

just_cause

motoreanu

alx.s.t.i

maryjuana

Cei care nu pot sa ajunga postati aici sau spuneti-mi InGame.

Antrenament

Va avea loc pe 8.8.2010(duminica) ora 21:00 IN HQ!!!eu voi mai "antrena" pana cand vine james.capone.Sper sa fiti cat mai multi.

Cei scutiti de pana acum sunt :

psihidelick

Breaks8

sahyn

Atrem0

hannan

just_cause

motoreanu

alx.s.t.i

maryjuana

Cei care nu pot sa ajunga postati aici sau spuneti-mi InGame.

Tu oricum ai sa antrenezi si cand vine james ca sunteti amandoi antrenori o_O

Guest SahYnCuneo

joe imi pare rau sa te dezamagesc dar aqm eu sunt antrenor dar cat timp voi sta asa plecat la tara..donz se va ocupa dar oricum in maxim 3 zile revin la bucuresti si voi face eu antrenamentele ...

SahYn-AnTrenor

James.Capone-AnTrenor

Collonelu-Ajutor De AnTrenor

DonzMititel-Tine Locul SahYn Pentru Cateva Zile