Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Edit : Kaiac nu te trag la raspundere , am si eu o intrebare cand am intrat ultima data aveam 17.000.000( In depozitul factiunii) , am intrat astazi (10.01.2010) si am mai pus 300k , am vazut ca mai avem doar 300k , imi poti explica si mie dc ?Adica eu nu pun bani in factiune pentru nevoile voastre personale !

Astept raspuns ...?

Scuze de DublePost ( Nu imi mergea Edit *)

Edited by QrodwaN

flavius uarnul in factiune milai dat degeaba ca el a vrut sa imi ia masina si nu ma lasa in pace si mam dat jos si la-m omorit ce a cautat sa imi ia masina sti uarnu la reclamatia lui rick21

martoei:Yullian95

mil scoti plizzz [-o<

Kaiac , eu am pus bani in cont-ul familiei nu sa ii iei tu , bine ! Deast cand o sa fac 2 saptamani iti prezint demisia !

Cu ce drept ma tragi tu pe mine la raspundere copile?pentru asta esti demis si pentru ca nu ai 14 zile (2 saptamani) in factiune,vei iesii cu Faction Punish

Kaiac nu am nimic cu tine , iti dau cuvantul meu si nu te trag la raspundere ( Chiar nu imi pasa ce faci , este factiunea ta , etc...) Dar eu am pus in banca factiunii , deoarce multi au iesit ca ai scazut salariile ... asa ca pentru asta am bagat eu 4.300.000 ca sa ai de unde sa le dai salarii mai mari si prime :) dar acum vad ....