Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

tocmai am gasit si o plangere impotriva mea..cica il santajez..

am jucat barbut cu el si in loc sa imi plateasca 30k mi-a dat 3k..si i-am facut ss si i-am zis sa imi plateasca restul..nu a dorit..asa ca i-am zis ca ii fac post!

hehe ;))

Welcome si nu mai fa dublu post te rog

ia spuneti ce parere aveti despre cultura lu handicapatu asta. adica el e admin? sau o #cenzurat# bleaga? numi pasa ce cuvinte folosesc eu aici pt ca ma descarc de toti nervii de pana acuma.......ca numa asta stiti sa faceti ca admini , sa creati nervi tuturor....sunt sigur ca astia se tem ca sa nu primeasca ban,,,ca daca ar sti ca sfarsitul lor e aproape ....var injura de va ia mama draq,,,va bagati cu capu in wc.ADMINI LU SATANA SUNTETI VOI TOTI LU SATANAAAAAA.........se pisa lumea pe voi toti admini increzuti cu un singur neuron si ala face pe prostu,,,prostanaci de oameni.

http://img.b-zone.ro...16140431239.bmp

IA UITE CE LIMBAJ AVETO VOI TOTI,,,,CA DACA UNU VB ASA INSEAMNA CA TOTI O FACETI,,NU E NICI O DIFERENTA INTRE VOI SI GABB CEL PATRAT LA CAP....

TANTALAI DE NOTA 10+

ia spuneti ce parere aveti despre cultura lu handicapatu asta. adica el e admin? sau o #cenzurat# bleaga? numi pasa ce cuvinte folosesc eu aici pt ca ma descarc de toti nervii de pana acuma.......ca numa asta stiti sa faceti ca admini , sa creati nervi tuturor....sunt sigur ca astia se tem ca sa nu primeasca ban,,,ca daca ar sti ca sfarsitul lor e aproape ....var injura de va ia mama draq,,,va bagati cu capu in wc.ADMINI LU SATANA SUNTETI VOI TOTI LU SATANAAAAAA.........se pisa lumea pe voi toti admini increzuti cu un singur neuron si ala face pe prostu,,,prostanaci de oameni.

http://img.b-zone.ro...16140431239.bmp

IA UITE CE LIMBAJ AVETO VOI TOTI,,,,CA DACA UNU VB ASA INSEAMNA CA TOTI O FACETI,,NU E NICI O DIFERENTA INTRE VOI SI GABB CEL PATRAT LA CAP....

TANTALAI DE NOTA 10+

Ma ce vii aici si sa te dai mare tineti nervi pentru tine si nu mai posta aiurea ca nu ne intereseaza ca tu ai nervi sau nu

salutare prieteni!

tocmai am ajuns de la inmormantare...:|

scuzati ca nu am postat la invoiri..asta e...nu am stiut nici eu...sambata am aflat, si nici netu nu mi-a mers..mi l-au inchis astia 2 zile...am restante la ei;))

Buna all , Ce are ala de posteaza aici ?:) Se crede membru Cuneo Banat pe server & Forum ? :)) , O sa cer ban si pe Contul asta pentru El , Si garantez ca o sa primeasca :D , Eu cred ca ies mai pe seara adica /sleep in casa lu vasy :)) , Maine scoala :(( , Daca nu o sa mai posteze nimeni pe Forum La discuti va Zice de acuma

Noapte Buna si Vise Placute All

Edited by Lokki

Buna all , Ce are ala de posteaza aici ?:) Se crede membru Cuneo Banat pe server & Forum ? :)) , O sa cer ban si pe Contul asta pentru El , Si garantez ca o sa primeasca :D , Eu cred ca ies mai pe seara adica /sleep in casa lu vasy :)) , Maine scoala :(( , Daca nu o sa mai posteze nimeni pe Forum La discuti va Zice de acuma

Noapte Buna si Visuri Placute All

N-am inteles nici macar jumatate din post-ul tau, decat ca dormi in casa lui Vasy_Bledea.

Faza e ca tu spui numai chestii fara sens. Incearca sa postezi ceva care are macar jumatate de sens.

Si esti mai rau ca ala "Care-i pluralul substantivului telecomanda". La tine e "Care-i pluralul substantivului vis". Raspunsul tau: visuri. INCORECT. Vise, pentru cultura ta generala.

Scuze ca am fost dur si incisiv, nu pot sa ma abtin cand vad prostia omeneasca in jur.

Bafta, noapte buna.

Edited by Smith

NB allz!(Scz Aka ca nu am fost azi on pe sv dar desteptu de fratimiu a incercat parola sa intre p sv si am ban.. o sa intru cand m-il scoate scz..)