Jump to content

Vietnamese Boys - Discuţii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

nimic nou :))

Moama ce naspa e sa fii pupi in **r in jocul asta :-J:-t ,NIciodata nu am pupat in c** pe nimeni si nici nu am sa pup :))

SFATUL MEU:NU MAI FITI SCLAVI FRATILOR !

Se stiu ei care sunt :) !

Ma fiecare gandeste cum vrea alti zic ca e mai slaba alti mai puternica..daca ar veni aicia alin.maest.facem pariu ca toti ar spune ca Cuneo e cea mai tare?.:))

nb cya maine :D.

Da..pai cred ca asta conteaza pentru astia....daca e vreunu important in factiune....de parca "aia importantii" nu ar fi tot playeri...ai dreptate....

nu's in fam cuneo dar tare mult as vrea sa intru :D dar nu am lvl...

prompun warn...aici posteaza DOAR membrii CUNEO FAMILY!

voi ce mai faceti?ca tre sa fac tema la franceza si habar nu am...

Edited by icstasy

Salut baieti....Ce mai faceti????/

Serverul nu va fi inchis o luna.....Bobo a spus ca aceasta problema cu hostul va dura intre o ora si o luna.......deci nu putem stii dak va fi o luna........da asteptam si vom vedea :D

schimba hostul ....

da...si avand in vedere ca suntem in romania.....o sa treaca ceva timp ....poate il deschide azi :X la 20:00 e eventul ala race in LV :P

Edited by At3nT4T

Nu va speriati degeaba...stafful a zis ca nimeni nu stie cat va dura,este o problema cu gazduirea...e adevarat ca ar putea dura o luna :42: dar sa speram ca nu va fi asa si se va rezolva mai repede.... 8->