Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

DC Universe Online

mysterioo
 Share

Recommended Posts

5zzjoi3bfw65frdqjv.png

DC Universe Online este un MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) creat de SOE (Sony Online Entertainment) pentru PC (Windows) şi Sony Playstation 3, în luna ianuarie 2011. Inspirat şi dezvoltat pe baza motorului Unreal Engine 3 şi The Incredible Hulk: Ultimate Destruction, SOE încearcă să aducă un nivel de interactivitate mult mai mare în DC Universe Online decât alte MMORPG-uri de pe piaţă, păstrând totuşi elementele de bază precum sistemul de leveling, instanţe pentru raiduri, inventar personal şi echipament variabil.

Lumea de joc este la comun, Sony nedorind să creeze teritorii separate pentru eroi sau pentru ticăloşi (Heroes or Villains).

Povestea din DC Universe are loc în timpul actual, dar trailer-ul cinematic prezintă întâmplari dintr-un viitor apropiat, sumbru, unde o bătălie finală are loc între heroes şi villains. Lupta se desfăşoară între ruinele oraşului Metropolis şi prezintă moartea a unora dintre cei mai cunoscuţi eroi din seriile DC Comics. Finalul culminează cu moartea lui Superman în mâinile lui Lex Luthor dar până ca acesta să se bucure de victorie, Brainiac coboară pe pământ cu o armată puternică, pregătită cu răbdare de-a lungul anilor.

Scena se mută in Watchtower (turnul de veghe) al Ligii eroilor, unde Luthor le povesteşte eroilor Superman, Batman şi Wonderwoman ce se va întâmpla dacă nu intervin la timp.

Se pare că Brainiac, nu degeaba poreclit aşa, a menţinut flacăra aprinsă între heroes şi villains indeajuns cât să le "descarce" puterile tuturor şi să îşi creeze o nouă armată de super-mutanţi, în timp ce ceilalţi se războiau (pe vechiul principiu popular unde doi se bat şi al treilea câştigă).

Cerintele minime pentru DC Universe Online sunt:

Sistem de operare: Windows XP 32 biti

Procesor: Pentium 4 3.0 Ghz sau echivalent AMD

Placă grafică: Nvidia 7800+ sau ATI 1950+

Ram: 1 GB de RAM

Hard Disk: 30 GB de spaţiu.

Atentie !

Pe data de 3 noiembrie joaca a devenit FREE 2 PLAY ! O puteti scoate de pe steam sau de pe site'ul oficial !

Sursa :

1

Edited by mysterioo

Interesant Seamana cu Green lantern

Ce mia placut la acest joc:

Domeniul

Grafica

Actiunea

Prea desene animate:))

Nu poti sa incerci si tu sa-ti exprimi opinia mai... ROMANESTE? Adica sa redactezi calumea ce vrei sa exprimi? Greu...

Avand in vedere ca e F2P (da stiu, sunt chitra) o sa scot si eu acest joc, dupa descriere pare interesant. De mult cautam un MMORPG (de orice fel) care sa-l incerc si eventual sa-mi placa, poate am gasit.

Chiar acum imi instalez jocul !

Dupa review-ul celor de la mmohut.com mi s-a parut foarte bine structurat pentru f2p , si simt ca jocul asta va avea un succes chiar mai mare decat Champions Online !

Mai ales ca iti permite accesul la aproape toate functile jocului cu doar 5$ , pe cand la CO era mai complicat si mult mai costisitor !

O Grafica foarte buna , gameplay fluent , storyline-ul are loc intr-un univers DC paralel , acest lucru poate displace celor care apreciaza benzile desenate si filmele DC !

Una peste alta , un joc care merita jucat .

P.S : Daca nu aveti un calculator catusi de putin performant nu incercati sa-l luati :( !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.