mysterioo Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 (edited) DC Universe Online este un MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) creat de SOE (Sony Online Entertainment) pentru PC (Windows) şi Sony Playstation 3, în luna ianuarie 2011. Inspirat şi dezvoltat pe baza motorului Unreal Engine 3 şi The Incredible Hulk: Ultimate Destruction, SOE încearcă să aducă un nivel de interactivitate mult mai mare în DC Universe Online decât alte MMORPG-uri de pe piaţă, păstrând totuşi elementele de bază precum sistemul de leveling, instanţe pentru raiduri, inventar personal şi echipament variabil. Lumea de joc este la comun, Sony nedorind să creeze teritorii separate pentru eroi sau pentru ticăloşi (Heroes or Villains). Povestea din DC Universe are loc în timpul actual, dar trailer-ul cinematic prezintă întâmplari dintr-un viitor apropiat, sumbru, unde o bătălie finală are loc între heroes şi villains. Lupta se desfăşoară între ruinele oraşului Metropolis şi prezintă moartea a unora dintre cei mai cunoscuţi eroi din seriile DC Comics. Finalul culminează cu moartea lui Superman în mâinile lui Lex Luthor dar până ca acesta să se bucure de victorie, Brainiac coboară pe pământ cu o armată puternică, pregătită cu răbdare de-a lungul anilor. Scena se mută in Watchtower (turnul de veghe) al Ligii eroilor, unde Luthor le povesteşte eroilor Superman, Batman şi Wonderwoman ce se va întâmpla dacă nu intervin la timp. Se pare că Brainiac, nu degeaba poreclit aşa, a menţinut flacăra aprinsă între heroes şi villains indeajuns cât să le "descarce" puterile tuturor şi să îşi creeze o nouă armată de super-mutanţi, în timp ce ceilalţi se războiau (pe vechiul principiu popular unde doi se bat şi al treilea câştigă). Cerintele minime pentru DC Universe Online sunt: Sistem de operare: Windows XP 32 biti Procesor: Pentium 4 3.0 Ghz sau echivalent AMD Placă grafică: Nvidia 7800+ sau ATI 1950+ Ram: 1 GB de RAM Hard Disk: 30 GB de spaţiu. Atentie ! Pe data de 3 noiembrie joaca a devenit FREE 2 PLAY ! O puteti scoate de pe steam sau de pe site'ul oficial ! Sursa : 1 Edited November 4, 2011 by mysterioo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEXtherealone Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Foarte interesant joc, dar nu am inteles o chestie, din primul trailer pare ca exista si o campanie single player desi am observat ca jocu` e doar multiplayer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScRipTuM Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Interesant Seamana cu Green lantern Ce mia placut la acest joc: Domeniul Grafica Actiunea Prea desene animate:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Interesant Seamana cu Green lantern Ce mia placut la acest joc: Domeniul Grafica Actiunea Prea desene animate:)) Nu poti sa incerci si tu sa-ti exprimi opinia mai... ROMANESTE? Adica sa redactezi calumea ce vrei sa exprimi? Greu... Avand in vedere ca e F2P (da stiu, sunt chitra) o sa scot si eu acest joc, dupa descriere pare interesant. De mult cautam un MMORPG (de orice fel) care sa-l incerc si eventual sa-mi placa, poate am gasit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Chiar acum imi instalez jocul ! Dupa review-ul celor de la mmohut.com mi s-a parut foarte bine structurat pentru f2p , si simt ca jocul asta va avea un succes chiar mai mare decat Champions Online ! Mai ales ca iti permite accesul la aproape toate functile jocului cu doar 5$ , pe cand la CO era mai complicat si mult mai costisitor ! O Grafica foarte buna , gameplay fluent , storyline-ul are loc intr-un univers DC paralel , acest lucru poate displace celor care apreciaza benzile desenate si filmele DC ! Una peste alta , un joc care merita jucat . P.S : Daca nu aveti un calculator catusi de putin performant nu incercati sa-l luati ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dkb Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Pfaii mersi am gasit un joc cu care sa-mi ocup timpu e o grafica super smechera si ideea in sine e super tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EleM3nT Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Am jocul acesta.Are o grafica super pt un game online.Vi-l recoamd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Topicul este mai vechi de o luna, deci prin urmare vom da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts