Jump to content

Placa video noua!Recomandari va rog!

Recommended Posts

Salut.Am un PC asa :

-Placa de baza : Gigabyte GA-G31M-ES2L

-Procesor : Intel Pentium Dual Core E5500 , 2,8 Ghz

-Memorie : Kingston DDR II 4GB,PC6400, 800 Mhz

-HDD: WD 320GB , S-ATA

-Placa video : nVidia GeForce9500GT, High Definition , 3D , 1GB/128B , DDR II

-Sursa alimentare : Spire RX420W reali.

-Windows : 7 Professional

Cand parintii mi-au luat PC-ul eu nu prea eram in domeniu cu placile/procesoarele...dar am auzit ca acest procesor si placa nu se descurca prea bine in jocuri de genul COD MW2,COD 5,GTA IV etc.

Inca nu le-am incercat,acum downloadez GTA IV sa vad ce performanta are, insa eu imi adun bani pentru o noua placa.

Momentan dispun de 100 de lei, insa nu va fi o problema sa strang inca ~300 lei.

Vreau sa imi spuneti asa :

1.Ce parere aveti de aceasta placa video : http://www.emag.ro/placi_video/placa-video-gigabyte-nvidia-geforce-gt430-1024mb-gddr3-128bit-dvi-i-hdmi-pci-e--pN430OC-1GL

Si in ce jocuri se descurca la detalii maxime.

2.La ce sa renunt, la procesor sau la placa..desi ar trebui amandoua, nu sunt rele din evul mediu, dar nu cred ca se descurca la jocurile moderne ( 2010-2011)

3.Daca imi cumpar componente noi,ce as putea face cu celelalte ca sa imi recastig niste bani inapoi?

Multumesc.Va rog sa imi recomandati si alte placi video care sa fie calumea, niste GTX-uri de la nVidia, care sa se potriveasca cu celelalte componente si care sa ruleze la maxim jocurile noi.

Mersi!

Edited by SSL13 Smyley

Ai grija la sursa, nu e deloc buna.

Sursa ta zice ca are 420W dar sursa ta are defapt ~380W reali.

Ma mir ca nu ti-a puscat inca sursa :))

Eu am o sursa de 600W si nu am nici o treaba.

La un dual core si un 9500GT recomandat e cel putin de 500W reali, din propria experienta. [ pana in momentul din prezent mi s-au ars 7 surse ]

In legatura cu placa ta video 9500GT-ul este o placa destul de reusita.

Eu de exemplu am un 9600GT de 512mb pe 256bits.

GT430 nu o recomand, nu este atat de buna pe cat pare.

PS : Daca faci rost cumva de 550 lei iti pot arata o placa video excelenta pentru jocuri.

Nvidia GTX560 1GB pe 192bits.

Foarte buna placa video, dar daca te decizi sa iei o alta placa video trebuie neaparat sa iti iei si alta sursa. [ 100 % ]

Daca vrei o placa video bunicica la un pret bunicel iti recomand un Nvidia GeForce 9800GX2 sau 9800GT.

Edited by Radu

Ai grija la sursa, nu e deloc buna.

Sursa ta zice ca are 420W dar sursa ta are defapt ~380W reali.

Ma mir ca nu ti-a puscat inca sursa :))

Eu am o sursa de 600W si nu am nici o treaba.

La un dual core si un 9500GT recomandat e cel putin de 500W reali, din propria experienta. [ pana in momentul din prezent mi s-au ars 7 surse ]

In legatura cu placa ta video 9500GT-ul este o placa destul de reusita.

Eu de exemplu am un 9600GT de 512mb pe 256bits.

GT430 nu o recomand, nu este atat de buna pe cat pare.

PS : Daca faci rost cumva de 550 lei iti pot arata o placa video excelenta pentru jocuri.

Nvidia GTX560 1GB pe 192bits.

Foarte buna placa video, dar daca te decizi sa iei o alta placa video trebuie neaparat sa iti iei si alta sursa. [ 100 % ]

Daca vrei o placa video bunicica la un pret bunicel iti recomand un Nvidia GeForce 9800GX2 sau 9800GT.

Da dar depinde si cate surse are, nu cred ca i se poate arde daca are cu 100W mai mult...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.