Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Istoria lui Smyley pe B-Zone

Prima data cand am intrat pe B-Zone , nu stiam chiar nimic despre harta , locuri sau playeri . Stateam mai tot timpul in casa unde avea chirie cu 1$ Slava Domnului , de frica celorlalti care de cate ori ieseam afara incepeau sa ma atace.Am inceput dupa Wipe , cu contul Smyley , care il am si acum . Totul a inceput pentru mine , cand am avut bucuria de a intra in TCC.Aveam multe emotii , dar cu timpul m-am acomodat.Mi-am facut multi prieteni . Am avut prilejul de a-l ajuta pe Cr1spy , un prieten foarte bun in patrula LS, el fiind in Politie. Am iesit pe la level 6 din TCC , cu gandul de a intra intr-o mafie . Nu imi placeau traficul de droguri si crimele asa ca am intrat din nou in TCC.[F4L]Balon mi-a fost ca un tata .Mi-am facut curaj si am facut cererea pentru intrare in National Guard..Tremuram cand ma uitam pe forum sa vad daca s-a raspuns la aplicatie.Intr-o zi Gabb04 , fiind Sublider , m-a acceptat pentru teste.Dupa 3 zile , am dat testul cu Xtype.Am avut mari emotii dar l-am trecut.Atunci m-am simtit usurat , stiind ca am trecut la o noua "treapta" pe B-Zone !Am stat o luna in NG , la cateva saptamani avand un nou lider , Ady_Torres , venit din Corleone .Am iesit dupa un timp , avand level 9 . Am intrat in Police Departemt , unde l-am avut ca lider pe Ionuc_Bledea un baiat de treaba si un foarte bun lider ! Am iesit dupa 2 luni si ma gasesc acum , la level 10 in Hitman Agency , avandu-l ca lider pe Alin.MaesT!

Ei...trebuia sa dau testul cu Alin , dar am avut o problema si intrasem peste o saptamana ... si nu l-am mai putut da. Am facut o pauza de 2-3 luni , si am intrat de curios pe forum , si m-au prins iarasi amintirile placute petrecute pe B-Zone , asa ca m-am reapucat !

Gandul imi statea la Police Department , casa mea , unde era lider Mr.Ionuc , prietenul meu si fostul meu lider.Dar cand intru pe forum ce vad ... "Level minim : 15".M-a apucat plansul, nu stiam ce voi face , mam uitat la NG , FBI si Hitman si vad acelasi level ... eram pierdut.Ma obisnuisem cu actiunea din departamente si acum nu mai aveam optiunea de a intra in ele , deoarece eu aveam level 10.Am decis sa incerc o mafie ... nu stiam ce va urma , dar speram sa fie frumos.Am intrat in Stracci Family , avandu-l ca lider pe Moartea si sublider pe Spawn3ll.Nu mi-a placut deloc ! Era PLICTISEALA DE MOARTE , pentru mine care ma obisnuisem cu actiune 24/24.Am iesit dupa 2 saptamani.Nu stiam ce voie face acum , in timpul sederii mere in Stracci , acumulasem level 11 , dar tot nu era de ajuns pentru Police Department.Ma indreptasem spre Fireman/Paramedic , deoarece imi placea sa ajut oameni.L-am avut ca lider pe Snifel04 , care insa a iesit dupa o saptamana , dar am apucat sa dau testul pentru rank 2 cu el , si il trecusem ! In locul lui Snifel a venit Carlos_Smit , din NG avand rank 5, am fost coleg cu el in NG si era foarte de treaba , iar acum avea sansa de a-mi fi lider ! Am acumulat rank 3 , dar printr-un test greu dupa parerea mea , trebuia sa urc cu FireTrcuk pe Chilliad , dar am reusit din 2 incercari.Acum am facut level 12 , si ma simt din ce in ce mai aproape de dragostea mea : Police Departemt !

Sper ca v-a placut ! Astept niste pareri !

Deabia astept sa inceapa!...Pacat ca eu am formatat pc si nu mai am cele 40 sau 35 poze cu heal:|....Hai ca ies si eu...Mai trebuie si s-a invat... :P...Noapte buna :):b-emo:

Edited by SkateRR

Paramedic Smyley

Raport: Candidatii pentru posturile Fireman/Paramedic

Candidat NaMe - Trecut

Candidat Oagarul - Trecut

Candidat PuScA - Nu a dat testul

Candidat Al3xutzaaa - Pe lista de asteptare

Daca PuScA nu se prezinta pana diseara la ora 21:00 pentru test , il dau cu Al3xutzza ? Sau defapt il dai , Carlos, doar sa fii tu ON si ea.Daca nu , ea il va da cu un sublider . In caz contrar sa il dea cu mine?

Edited by Smyley

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic