Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

iSee! Vezi că poţi să faci post doar dacă au mai postat 2 membri după tine. Evident ceea ce nu ai făcut. Să fii atent data viitoare, şi citeşte prima pagină la discuţii.

Rover! Dezvoltăţi postul, deoarece nu ai respectat anumite reguli. Citeşte şi tu prima pagină la discuţii.

Noapte Bună. Mai încet cu spamu pe /r, clar că fac şi eu uneori dar nu aşa de des. :)

Buna Dimineata Paramedics sau mai pe scurt Sarut mana.

Cum o mai duceti, bine, sanatosi?

Eu am aterizat pe la 12 noaptea ... pana am ajuns in Arad s-a facut vre-o 1 jumate.. a fost super tare in Belgia, o experienta super... .

Sa fiti iubiti.

Pace.

Sarut mana!

Mde. Imi cer iertare că nu am fost prezent de la ora 18 în samp, deoarece nu vroia să se conecteze la server.

Noapte bună. Ne vedem mâine.

Baftă la raport , vreau să nu mai văd aşa multe greşeli .

Bine v-am regasit medici, ne auzim in game, se pare ca activitatea noastra tot creste, scade, este cam instabila, dar stim cu totii ca noi suntem cei mai tari !

Stima ne auzim pe [/r].

Noapte buna la toti.

Imi cer scuze ca intru si eu 2-3 ore pe zi dar saptamana trecuta si saptamana asta sunt incarcat cu teme de acasa+ ca am si teste, chiar azi am dat la mate, cred ca l-am dat bine.

Vineri termin cu testele, si intru sa mai vorbim, sa ne mai corectam si sa ne ajutam reciproc.

@, ete ai pus, cum sa pui? N-ai pus.

Ba nabeti, ia uitati-va aici !

• Nickname:DemonRullz
  • Nick-uri anterioare:Am avut o scurta perioada de timp nick-ul D3monRullz.
  • Varsta reala:16 ani.
  • Level-ul caracterului din joc:10
  • Skill-uri la joburile secundare (poza obligatoriu):http://imageshack.us...s/545/2zh6.png/
  • Poza cu /stats:http://imageshack.us/f/850/hyp4.png/
  • Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:1/3 , call 112 la event.
  • Factiuni anterioare si rank-ul detinut in acestea:N-am avut factiuni anterioare.
  • De ce ati parasit ultima factiune si data in care ati iesit? (daca exista):...
  • De ce doresti sa intri in Paramedics? (Minim 10 de cuvinte):De ce doresc sa intru in Paramedics? Pai sa va explic, doresc sa intru in aceasta factiune deoarece cred ca mi se potriveste sa fiu activ tot timpul si sa ajut playeri. In plus am cunoscut cativa playeri din aceasta factiune si sunt foarte de treaba si sper ca daca voi intra si eu vom deveni prieteni mai apropiati.
  • Ati citit Regulamentul Paramedics impreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru incalcarea acestora?:Bineinteles.
  • Cate ore acorzi jocului pe zi? (Fara /sleep):In general in jur de 3 ore deoarece ma plictisesc , dar daca voi intra in aceasta factiune voi fi mai mult timp activ.
  • Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Din cate stiu eu,nu.
  • Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:
  • Esti capabil, in cazul in care va fi nevoie, sa lucrezi in echipa?:Desigur.
  • Cu ce se ocupa un medic ? (Minim 10 cuvinte):Un medic deobicei da /heal persoanelor bolnave, ranite si pe cale de moarte.Insa un medic trebuie sa si actioneze rapid pentru a duce playeri ce sufera de STD la SPITAL.
  • Alte precizari?:Va multumesc pentru timpul acordat, si cine stie... poate vom fi colegi.

+

Acceptati pentru teste sunt urmatorii playeri:

• [DK]Tex -> Admis
  • [mR].MiraJ -> Admins
  • Gisele -> Admisă
  • zReload -> Respins
  • Ghytza112 -> Admis
  • AHMED.KONAN -> Respins
  • DemonRullz -> Admis
  • sTARJkEE2k -> Admis
  • Francesco -> Admis
  • SyNySTeR69 -> Admis
  • Rol3GenD -> Respins
  • Gabone21 -> Admis
  • Antycus -> Admis
  • Andrey_Mafya -> Admis

Doar primii 11 admiși vor intra in Paramedics, ceilalti devin respinsi.

Pentru teste contactati pe: BilBarbosu, Brunetta., Tule, Jack_D
Aveti 36 de ore sa dati testele.

+

• Nick: Brunetta.
  • Data: 26.10.2013
  • Am dat test cu: DemonRullz
  • Desfasurare: Foarte buna.
  • Rezultat final: 0/3
  • Alte precizari: Bun venit !

Ce vremuri ba nabeti si cat timp a trecut :))

Probabil ca asta va fi ultimul meu post aici..... pe ziua de azi, nu scapati voi asa usor de mine >:) !

S@lP@ !

Ce sa va mai zic? Spor la raport !

@, ete ai pus, cum sa pui? N-ai pus.

Ba nabeti, ia uitati-va aici !

• Nickname:DemonRullz
  • Nick-uri anterioare:Am avut o scurta perioada de timp nick-ul D3monRullz.
  • Varsta reala:16 ani.
  • Level-ul caracterului din joc:10
  • Skill-uri la joburile secundare (poza obligatoriu):http://imageshack.us...s/545/2zh6.png/
  • Poza cu /stats:http://imageshack.us/f/850/hyp4.png/
  • Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit:1/3 , call 112 la event.
  • Factiuni anterioare si rank-ul detinut in acestea:N-am avut factiuni anterioare.
  • De ce ati parasit ultima factiune si data in care ati iesit? (daca exista):...
  • De ce doresti sa intri in Paramedics? (Minim 10 de cuvinte):De ce doresc sa intru in Paramedics? Pai sa va explic, doresc sa intru in aceasta factiune deoarece cred ca mi se potriveste sa fiu activ tot timpul si sa ajut playeri. In plus am cunoscut cativa playeri din aceasta factiune si sunt foarte de treaba si sper ca daca voi intra si eu vom deveni prieteni mai apropiati.
  • Ati citit Regulamentul Paramedics impreuna cu celelalte topicuri importante si sunteti de acord ca veti fi sanctionati pentru incalcarea acestora?:Bineinteles.
  • Cate ore acorzi jocului pe zi? (Fara /sleep):In general in jur de 3 ore deoarece ma plictisesc , dar daca voi intra in aceasta factiune voi fi mai mult timp activ.
  • Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Din cate stiu eu,nu.
  • Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:
  • Esti capabil, in cazul in care va fi nevoie, sa lucrezi in echipa?:Desigur.
  • Cu ce se ocupa un medic ? (Minim 10 cuvinte):Un medic deobicei da /heal persoanelor bolnave, ranite si pe cale de moarte.Insa un medic trebuie sa si actioneze rapid pentru a duce playeri ce sufera de STD la SPITAL.
  • Alte precizari?:Va multumesc pentru timpul acordat, si cine stie... poate vom fi colegi.

+

Acceptati pentru teste sunt urmatorii playeri:

• [DK]Tex -> Admis
  • [mR].MiraJ -> Admins
  • Gisele -> Admisă
  • zReload -> Respins
  • Ghytza112 -> Admis
  • AHMED.KONAN -> Respins
  • DemonRullz -> Admis
  • sTARJkEE2k -> Admis
  • Francesco -> Admis
  • SyNySTeR69 -> Admis
  • Rol3GenD -> Respins
  • Gabone21 -> Admis
  • Antycus -> Admis
  • Andrey_Mafya -> Admis

Doar primii 11 admiși vor intra in Paramedics, ceilalti devin respinsi.

Pentru teste contactati pe: BilBarbosu, Brunetta., Tule, Jack_D

Aveti 36 de ore sa dati testele.

+

• Nick: Brunetta.
  • Data: 26.10.2013
  • Am dat test cu: DemonRullz
  • Desfasurare: Foarte buna.
  • Rezultat final: 0/3
  • Alte precizari: Bun venit !

Ce vremuri ba nabeti si cat timp a trecut :))

Probabil ca asta va fi ultimul meu post aici..... pe ziua de azi, nu scapati voi asa usor de mine > :) !

S@lP@ !

Ce sa va mai zic? Spor la raport !

Mda... ce sa zic ai facut si tu un an de factiune si acuma esti mare barosan :)).

Am glumit. Bine baa baiatule !!! :))

Cica la tine "3 ore de obicei ca ma plictisesc repede" :)), tot timpul cand sunt pe sa-mp sau intru pe sa-mp tu esti on... pentru minciuna asta te respingeam :)).

Felicitari inca o data!

Buna dimineata Paramedici. Vreau sa va reamintesc un lucru foarte important... pe care foarte multi l-au uitat... Nu uitati ca suntem o FACTIUNE, ajutati-va, distrati-va. Asta-i scopu... vad ca multi stau doar 2-3 membri si se distreaza... Hai sa facem aceasta factiune cea mai unita... fara certuri, invidi, toti suntem un colectiv si suntem aici pentru a ne distra, pentru a petrece timp impreuna. Incercati sa va ajutati, de exemplu daca mergeti la un event unde dati heal, si un coleg are nevoie neaparat de raport, nu ii spuneti nu, ajutati-l, stati 2 intr-o ambulanta. Munca in echipa conteaza cel mai mult... o zi buna va doresc!

Jonis, eu până acum așa am văzut că ne-am ajutat între noi, ce-l puțin eu asta văd și am o părere foarte bună despre această facțiune, de exemplu eu am făcut un event deagle, să-mi ajut colegii la raport, să termine și ei mai repede, poate unii nu au avut timp ... etc. :*

Iohannis presedinteeeee!

PS: Nu am nimic cu postul tau, insa citeste de pe prima pagina primul post.

Nu doresc sa fie inchis acest topic din cauza postului tau ok. Macar daca ziceai si tu Iohannis presedinteeeee, trei cuvinte tin in minte hai Mos craciun presedinte.. era mai bine... .

Sa fiti iubiti :)).

Spor la raport paramedics, aveti grija de voi, vin niste gremuri grele... :( vin tezele.. teste... trebuie sa taiem porcu de sfarsit de an.. :))

Edited by Alexutz Legend

Salutari colegii mei dragi, am venit de la liceu, si acum vreau sa intru pe joc, am venit mai intai sa postez aici, ne auzim pe [/r] chatul nostru preferat, numai bine !

Buna dimineata colegi, succes la scoala! Daca nu v-ati terminat inca raportu, mult succes la el! Daca aveti nevoie de ceva ieftin si bun intrati pe emag.. :)

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic