Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, hai noroc, pai e cam liniste, de ce, ai raspunsu' in primu' post de cand a fost creeat acest topic.

@, nu e chiar la fel, e mai fain, mai smecher mafeotule. :))

Mi-am facut si eu putin timp sa mai verific si eu cum sta treaba pe aici si nu prea e oke, bai baietiilor/fetitelor, ce-i cu treaba asta de va puneti toti demisiile asa una dupa alta, nu miroase ceva bine aici, credeti ca altundeva e mai bine, daca da, gresiti, dar e alegerea voastra [-(, cei ce au iesit deja (demisie/demitere) va urez succes in continuare , multa bafta si spor in tot ceea ce va-ti propus. :-bd

In schimb paramediciilor, voi cum sunteti, ce mai faceti, cum sta treaba, merge, merge ? :)

Ne auzim curand, ciao, ciao ! :-H

@, salut si tie, pfff, inca cum. =))

@@Rusu Legend, pentru inceput welcome, sper sa ne intelegem bine, iar in al doilea rand, stai linistit, eu tin foarte mult la colegi si nu prea vreau despartiri de genu', adica plecari si etc.

Welcome tuturor membrilor noi, sper sa ne intelegem cu totii cat mai bine, succes tuturor !

Baieti si fete, cineva care ma poate adauga si pe mine in grupul de wapp, daca da PM va rog si va dau numaru'.

Hai noroc bombardierilor, m-am gandit sa revin din nou in medics, perioada petrecuta cat timp a fost Valy lider, mi-a placut, membri ok, valori.

Sa vedem acum si la Luci, mersi ca m-ai acceptat. Sper sa ajung la rank 4. Pentru asta am intrat cel mai mult. Este a 3 a oara cand vin aici. Si asta dovedeste ca Paramedics a fost si va ramane familia mea de pe RPG 1.

Multi cred ca ma stiu. Va pupa iMag1c, sa facem treaba buna bombardierilor.

Aruncati si voi o parere aici praduitorilor. Va pup.

Edited by Silence ATENTAT ZEW

Clanul Ultras Victor, te inivita sa participi Duminica pe data de 24.07.2016 la ora 16:00 la festivalul motociclistilor. La aceast festival ne vom intalnii cu iubitorii motocicletelor, chiar si al ATV-urilor. Vom organiza o parada formata din (NRG-500,Faggio, Quad, Wayfarer, FreeWay,Bf-400, PCJ-600,Sanchez), plecand din Las Venturas spre Los Santos pe plaja. Vom face poze, poate chiar si o filmare.

*Dar nu va avea loc doar o plimbare, pentru detinatorii motocicletelor avem o tombola.

Tot ce trebuie sa faci este doar te inscrii, iar daca ai noroc in ziua extragerii chiar daca esti online sau offline, poti fi chiar tu castigatorul unuia din cele 3 premii acordate.

Va asteptam cu drag, Clanul [uV] Ultras Victory !!!

https://forum.b-zone.ro/topic/345968-motorfest-b-zone-edita-1-24072016-bonus-extragere/#entry5211502

@, welcome din nou, eu spun ca merita sa stai mult mai mult in aceasta factiune, nu doar pana la rang 4. ;;)

@, interesant, voi participa si eu la festival si la tombola.

Ce faceti baieti, tot cu raportu', tot cu raportu', de ce sunteti asa tacuti (inactivi) pe forum ? :))

Cum mai sunteti, cum va merge ? :))

• Au fost adaugate 2 reguli noi, comanda [/ftalkpower] va putea fi folosita doar de rank 6+.
  • Veti putea vopsi ambulantele in orice culoare, dar nu aveti voie sa folositi NOS sau Hydraulice.
  • Proba practica a suferit modificari majore.
  • Raportul de activitate a fost modificat.

Detalii in topicurile urmatoare:

• Reglumant intern
  • Anunturi importante
  • Test log
  • Raport de activitate
Edited by Tovarasu LucyanTeq99

Salutare dragi colegi. Ce mai faceti? Cum o mai duceti? Nu am mai postat aici demult si vroiam sa va aduc aminte de mine :)). Vroiam sa va zic ca vin azi de la mare. M-am facut ca un tigan ?. Va pup si ne vedem diseara in joc ca acum am plecat din Constanta.

@@MAff, stai calm ca nu am uitat de tine, asteptam si o poza sa te vedem cat de nigga esti, sper ca te-ai distrat la mare, ne auzim in game colega.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic