Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

salutare tuturor vroiam sa va salut pentru ultima oara pe toti si cer scuze daca am dezamagit vreodata p cnv....

mult succes factiunii, membrilor, lui psihidelick si shobbytza a fost o onoare si o placere sa fiu in F/P.

mult noroc in continuare!

:( te pup tunning, sa ma suni sa-mi zici ce ai ales :D

buna dimineata.....imi pare rau pentru cei ce au parasit aceasta factiune, si le urez multa bafta oriunde...eu am probleme cu netu, deci daca nu o sa fiu on asta va fi singura cauza

Da... bafta in continuare Gang, imi pare rau ca am plecat... spar ca intr-o zi sa ma pot intoarce la voi; mai experimentat. Va urez mult succes

Scuzatima ca postez dar astept deja de 2 zile sa iau invite am dat testele si am fost acceptat.Shobbytza a zis ca imi da psih dar nu a intrat iar eu tot astept dar ma plictisesc sa ma uit cand intra :-??

Edited by Lex3

Scuzatima ca postez dar astept deja de 2 zile sa iau invite am dat testele si am fost acceptat.Shobbytza a zis ca imi da psih dar nu a intrat iar eu tot astept dar ma plictisesc sa ma uit cand intra :-??

Trebuie sa intelegi ca nu pot sta 24/24 h sa-ti dau tie invite, eu ieri am fost online.. dar tu nu ai fost, si azi dimineata la fel.. nu ai fost,cand o sa dau de tine..si nu esti AFK.. atunci iti dau invite.

In alta ordine de idei, buna ziua medicilor.

Gang, stai linistit.. intri dupa ce rezolvi problema cu internetul..

Ma bag si eu la somn ca au iesit toti din F/P si ma plictisesc singur.... vorbim maine cand vin de la Scoala... Nb sefu/sefa, Nb Fireman/Paramedic

------------------------------RESPECT--------------------------------

Eu nu mai stau am avut o zi obositoare si cu foarte putin somn asa ca ma pun sa mananc ceva si apoi ma bag la somn......sper sa ma odihnesc bine, Noapte Buna Sefu/Sefa, Noapte Buna Fireman/Paramedic si iti multumesc inca o data sefu pentru sansa si increderea pe ca mi-ai acordato sper sa nu te dezamagesc pe tine sau pe oricine din factiune si sa imi fac treaba cat mai bine posibil.... ne vedem maine cand ma intorc de la scoala!

-------------------------------RESPECT---------------------------

Edited by valentinnn

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic