Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Frate, lasati-ma.. serios.. nu facem nici o sedinta " in seara asta ", sunt sarbatorile. Nu stiu, voi poate nu aveti treaba, sunteti copii.. stati cu fundu pe scaun, si la ora 21:00 va trimite mami, si tati.. la culcare, dar..sa va ridicati cu pretentii, stiti. O sa facem sedinta,dupa sarbatori.. si punct, nu mai " propuneti " voi nimic. |-------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| ---> ( nu merge /quote)

Hai ca nu este chiar asa...:|

Dragi baieti si fete , sper sa nu va suparati ca postez aici , dar eu (in calitate de fost membru F/P de doua ori) impreuna cu echipa School Instructor va uram sarbatori fericite

uitati ce ambulanta am eu in samp :D sper ca va place :

- samp073c.png

- samp074xm.png

Auziti , este vro problema cu admini daca am bagat mod ( nu se poate numi mod) am schimbat o masina ....in loc de ambulanta normala am puso pasta : samp073c.png

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic