Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

hai salut baieti , vad ca sunt primul pe samp :)

va urez bafta la heal / urgente , eu ma duc la meditatii intr-o juma' de ora asa ca ma mai plimb si eu prin LS :D

Psihi !!! Nu MINT in legatura cu faptul ca nu pot intra !!!

Tu nu stii cum sta treaba la minte.Iti explic . Eu am un frate mai mic.El fiind de varsta lui (5 ani) plange mai toata ziua ... asa e el de fel , si nu imi pot face temele si invata pentru teste cum trebuie.Asa ca stau la bunici unde invat in liniste.Nu degeaba! Pentru ca am luat 10 in teza la romana si 9.30 la matematica.Tata lucreaza la primarie, e inspector sef la corpul de control , si are in PC tot felul acte si documente de la primarie si nu ma lasa sa instalezi jocuri cu frica de a nu fi cu virusi si a nu pierde documentele din PC.La bunica mea ,am un PC mai vechi.. 9 ani si tot am probleme cu el , acum cand deschid PC-ul imi apre desktoupul 2 secunde si imi apare un ecran albastru cu un text si se restarteaza.De aceea imi iau un PC nou.Daca nu ma crezi, uita-te la Probleme/Ajutor Hardware ca am intrebat acum o saptamana cam ce ar fi.L-am rugat pe tata sa ma lase sa instalez jocul de pe un DVD si a vazut ca nu are virusi si in vacanta m-am putut juca.Si trebuie pe de alta parte sa am si grija de bunica mea, care nu mai are pe nimeni langa ea :( .Bunicul meu a murit de 2 ani..

Nu mint , si de felul meu nu mint pe nimeni, stiu ca daca as minti in factiune , m-ai sanctiona pentru ca am m-ai vazut la sectiunea factiunii de pe forum chestiuni de genul.

Nu te-as minti pentru ca stiu ca esti un lider bun,oricum nu voi mai fi inactiv mult timp deoarece deja am adunat 600 de lei , si in maxim 1 luna imi iau un PC bun.

E mai delicata si rara situatia mea dar ce sa fac...

PS: Daca il intrebi pe IonuC.. daca mai tine minte in perioada cand eram in PD, si lui i-am explicat si m-a inteles, doar ca atunci imi mergea PC-ul de la bunici.

Edited by Smyley

Smyley ce zici tu acolo de pc-ul tau de la bunici se numeste blue-screen (parca) si asta inseamna ca ai windowsul praf si nu ai nicio sansa sa se repare singur am patit acum o luna, am reinstalat windowsul si gata, am rezolvat problema, asta iti recomand si tie pana iti cumperi alt pc...

Edited by valentinnn

Si eu am avut problema asta cu ecranul albastru , cred ca e de la virusi..eu mi.am reinstalat windowsu' si mi.a mers perfect.Si nu inteleg , psihi de ce nu intelege ca ai tu probleme?

Mai ce sa zic eu sincer, acum te cred, nu cred ca ai inventat toata povestea asta... dar Conteaza ce zice sefu nu eu....

Si eu am avut problema asta cu ecranul albastru , cred ca e de la virusi..eu mi.am reinstalat windowsu' si mi.a mers perfect.Si nu inteleg , psihi de ce nu intelege ca ai tu probleme?

nu este de la virusi ptr ca eu nu am avut niciun virus in PC sigur, apare cand e o problema cu hardul sau il freci prea mult pe pc gen il scoti din priza inloc de "turn off computer" si sefu nu l-a inteles deoarece smyley nu a vorbit cu el si sa ii explice bine situatia..(parerea mea)...

Edited by valentinnn

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic