Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mi-a facut post Polanski, Doamne.. ce fel de oameni frate,ii bag in factiune.. ii ajut, si tot eu sunt de vina.

Era de ajuns sa ii zici :

Rank cars

Ambulance- Rank 1+
Helicopter - Rank 1+ ( doar in caz de urgenta, cand pacientul este foarte departe )
[i]Fire truck - Rank 3+[/i]
Ranger - Rank 5+

2. Aveti obligatia de a intreba un membru cu rank mai mare daca puteti lua o ambulanta de fiecare data cand sunteti la /heal.

a incalcat regulamentu => nu stie regulile elementare din F/P => EJECT.

Nu mai trebuia sa stai de vorba atat cu el,ii dadeai linku de la regulament si informatii si ceau.

serios ma .... ce e asa de greu de inteles ca am luat firetruck'ul din motive de urgenta , ca sa ajung cat mai repede la sedinta ? :| ca dupa cum stiti cand eram toti frumos in linie la hq a venit un bou si a bubuit masina langa noi, si mai multi dintre noi au murit ... si eu am rent in ls si am dat spawnchange si m'am sinucis si m'a dat la fireman hq .. si ca sa nu intarzii prea tare , si pt ca nu era nicio masina in zona am luat fiertruck ca sa ajung cat mai repede la sedinta .. si intre timp am anuntat pe /r ce am patit .. numa ca la ce agitatie era nu s'a vazut :( .. inteleg ca primeam uninvite daca dadeam /rob sau omoram colegii din f/p sau chestii deastea .. da nu ca am luat firetruck ca sa nu intarzii la sedinta .. hai macar acolo un warn ....

da hai ca nu mai are rost .. a trecut si gata ...oricum voi o sa aveti ceva de comentat in plus pentru'ca tineti cu psihidelick ... e normal ... vreau sa ramanem prieteni , ca fata de voi nu cred ca am gresit cu ceva.

salut si bafta in continuare ....

serios ma .... ce e asa de greu de inteles ca am luat firetruck'ul din motive de urgenta , ca sa ajung cat mai repede la sedinta ? :| ca dupa cum stiti cand eram toti frumos in linie la hq a venit un bou si a bubuit masina langa noi, si mai multi dintre noi au murit ... si eu am rent in ls si am dat spawnchange si m'am sinucis si m'a dat la fireman hq .. si ca sa nu intarzii prea tare , si pt ca nu era nicio masina in zona am luat fiertruck ca sa ajung cat mai repede la sedinta .. si intre timp am anuntat pe /r ce am patit .. numa ca la ce agitatie era nu s'a vazut :( .. inteleg ca primeam uninvite daca dadeam /rob sau omoram colegii din f/p sau chestii deastea .. da nu ca am luat firetruck ca sa nu intarzii la sedinta .. hai macar acolo un warn ....

da hai ca nu mai are rost .. a trecut si gata ...oricum voi o sa aveti ceva de comentat in plus pentru'ca tineti cu psihidelick ... e normal ... vreau sa ramanem prieteni , ca fata de voi nu cred ca am gresit cu ceva.

salut si bafta in continuare ....

Iti intelegem suferinta , dar numai posta aici . Nu esti membru F/P . Ce nu ai inteles din ce a zis Kaiac ? Ti`a raspuns un admin la plangere , deci asta este .

Numai posta aici - again !

Da mult ai stat :0 .. :) bafta.

Ia si FP 60 =))

>:)

:!! Server OFF :!!

>>><<>>>>>>

Eu o sa stau aici mult mult ! :D

Nu o sa parasesc aceasta factiune numai daca are cv pishi cu noi si da wipe!

:P Oricum nu ma astept la asa cv de la el!

Edited by skylyy

Eu unul nu cred . Astept sa vad cum reactionezi dupa doua saptamani . Ar fi frumos sa fie cum zici tu .

Ma eu te admir foarte mult si pe tine si pe pishidelick !

Dupa cum bine sti am lvl 14 chiar am fost intrebat de multi de ce nu am mai asteptat 3-4 zile sa fac 15 sa incerc pd,fbi,ng!

Eu vreau ceva mai serios! ;) Langa voi ma simt bine!

App : Eu cred ca is prea putine ambulante la atatia medici!

Eu cand intru stau la spital pana se respawnaza:(( ! dece nu ati pus si voi cu 2-4 mai multi membri decat numarul ambulantelor?(Scz ca ma bag , e doar o parere)

cand eram si eu la cnn dadeam o gr de heal cu cristi server not respond:))))) vb aea akm suntem toti pe forum nu o sa mai mearga nici asta=))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic