Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Guest BillBonanno

Nu uitati, sedinta astazi la ora 21:00. Prezenta obligatorie, putini veniti, putini serviti. (adica cine nu vine nu primeste salariu)

Guest BillBonanno

Vreau sa spun ca mi-a facut placere sa fiu liderul acestei factiuni, acum sunt directorul FBI. Vreau sa le urez bafta membrilor fideli ESL Asul, Mortred si Bebell in continuare.

Sincer [F4L]Bill mai bine iti statea in medici, avand in vedere ca pe vremea cand erai in national guard: eu aveam wanted 2 si tu ma sunai ca disperatu ca daca ma predau si unde sunt:)) iar pe urma ai vrut sa imi dai wanted pentru inselaciune(desi nu exista asa ceva) ca nu te-am asteptat unde am zis:))...

Guest BillBonanno

Imi pare rau, in prima parte ai dreptate dar in a 2-a nu. Aveam level 10 si era prima mea zi in NG, eram bucuros si doream sa fac cat mai multe arest-uri :) Dar sa lasam offtopicul aici pentru ca niciunul dintre noi nu mai face parte din fireman/paramedic.

din ce cauza eu numai fac parte din paramedic? inainte sa cada serveru eram in factiune... imi dati si mie ip-ul de la server ca nu il mai am...?... [F4L]Bill mai dat afara ca nu am intrat de cand a picat serveru? eu am 8ani si nu prea ma lasa mami sa ma joc pe calculator pentru ca a zis doamna la mami ca nu imi fac temele si nu invat si atunci mami nu mai ma lasa sa ma joc, si de cand a venit tati din spania nu ma lasa decat 1-2 ore pe zi sa ma joc ca are sa faca casi virtuale pentru lucru. Ma bagi te rog inapoi in medici ? daca ma bagi inapoi nu o sa imi trebuiasca nici un ban salariu timp de 2luni.

Daca a intrat pe contul meu cineva sa stiti ca nu sunt eu pentru ca iam dat la cineva parola sa imi faca respecte. Daca am facut ceva rau iarta-ma si bagama inapoi(maine ca acuma ma culc si maine pleaca mami cu tati la Severin sa cumpere un geam termopan si pot sa ma joc toata ziua).

Baga-ma inapoi in paramedici, te rog.

frate nu va mai certati cine sa se puna sublider nu noi alegem.. si oricum nu pot cei d rank 1 sa fie lideri ( trabantu) sa lasam pe cei care trb sa aleaga .... imi pare raw ca a plekat bill da asta e :(

Omega16 ne zice ce se intampla cu serverul....sper sa rezolve cat mai curand....

uitate la General Discussion >> Intrebari si nelamuriri >> pg 24 gasesti acolo ...

Edited by Mortred

bine ai venit printre noi :P

LE: de vineri seara pana duminica seara voi fi pelcat din oras..nu voi putea ajunge la sedinta..africanule poti face sedinta luni? pentru ca vreau sa primesc si eu salariul si sa dau si test de rank-up

Edited by roberto28

sambata la 7-8 cred ca va fi sedinta va voi spune eu mai precis.

de rankup nu stiu ce sa zic,as dori sa va cunosc mai bine.zilele astea iar in cursul saptamanii ce vine..sa dam testele pt rankup,sper sa nu va suparati..

Salut prieteni.Mi-a placut foarte mult aceasta factiune...mi-a placut sa va am alaturi de mn pe toti...dar eu vreau sa incerc si alta factiune asa ca o sa plec din paramedic/fireman...daca am superat pe cinvea iimi cer scuze...vva urez bafta si sa va descurcati foarte bine in continuare...BAFTA TUTUROR!!bafta africanu..sa fi un lider bun ;)

cu respect [ESL]aSuL

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic