Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Ce mai faceţi? Cam atât şi cu acest joc, vă urez succes tuturor ! Ne auzim la vară dacă o să mai am timp să joc.

Succes şi, remember Paramedic Ambulance Commander [AT]Andrei_A26 !

V-am pwpat :* :*

Buna Seara Paramedics !

Ce mai faceti ?

Bafta mai departe celor care ati plecat. In curand o sa am o serie de surprize pentru voi .

Va rog sa incepeti sa respectati regulile acestui topic :

- Diferenţa de timp între posturile pe care le faceţi trebuie să fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie să foloseşti minim 2 propoziţii, nu ai voie doar să saluţi sau să pui întrebări de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- În cazul în care ai postat ceva în acest topic trebuie să aştepţi să posteze 2 persoane pentru a posta din nou. (Evident, doar după 15 minute).

Sancţiuni:

Cine nu respectă regulile riscă să fie sancţionat cu AV / FW sau [/uninvite].

Fosti colegi, va urez toate cele bune si succes in tot ceea ce va propuneti, atat pe plan real, cat si in joc. O sa pastrez legatura cu cei cu care am sau aveam relatii de prietenie mai puternice. Sper ca am facut o impresie buna cat am fost colegul vostru si sper ca, asa cum am scris si in aplicatie, nu am dezamagit pe nimeni. Inca o data, va doresc tot binele. Remember pompieru' Maxi care fura de la HQ cutii dinamoviste cu roti care zbierau cand apasai H ( Ambulance) :)):*

@, Bafta fratelele meleu din alta mama, ne-am inteles de minune si ne intelegem in continuare de minune, oricum tinel legatura chiar daca vrei sa devii lider la civili, csf, iti accept decizia, tot un paranab ramai! :)))

Succes si celorlalti care au parasit factiune, succes in ceea ce va propuneti, un joc placut va doresc!

Felicitari celor ce au primit rank astazi! La mai bine de atat, va pwp! :*

Salutare tuturor, de astazi suntem colegi, sper sa ne intelegem cat mai bine cu totii, ii felicit si pe restul care au intrat !

Dragi prieteni, e timpul sa îmi iau rămas bun. Imi cer scuze daca v-am supărat cu ceva cât am stat aici, nu vreau sa plec si sa las o impresie gresită.

Va urez multă baftă in tot ce va propuneți si spot la joc!

@@RauL,Welcome nab! Sa nu uiti traditia familiei, 3 ture de Hq cu ALT, eu le mai dau inca si la rank3 sa sti! :)))

@@SkyDon,Mi-a facut placere sa te intalnesc, mi-ai fost, imi esti si imi vei fi un prieten care sigur m-a va ajuta la nevoie! Te pwp si succes in ceea ce iti propui!

@, mersi nab... Nu voi uita, cum sa uit de traditia familiei, lasa, lasa ca le fac ca si The Flash. (le termin intr-o ora). :))=))

@@SkyDon, stai chil, mi-a facut placere sa te cunosc cat am avut ocazia (1-2 zile), succes in continuare si bafta la functia de admin, sper ca te vedem peste ceva timp inapoi ca manager la factiunea aceasta.. Hai, ne mai auzim, succes, spor si bafta sa ai !

Edited by RauL

@, faci o treaba buna, ai un like de la mine !

@, imi pare bine ca am avut ocazia sa te cunosc, succes in continuare !

@,Sicario, fain video, felicitari! ne auzim pe [/c] nab!

@@RauL,cred ca o sa fii sanctionat de catre @@VaLy ToV, deoarece ai incalcat una dintre cele 3 reguli a acestui topic, aceea fiind "- În cazul în care ai postat ceva în acest topic trebuie să aştepţi să posteze 2 persoane pentru a posta din nou. (Evident, doar după 15 minute)."

@, succes mai departe boss sa ai, ai fost un membru bun, pacat ca parasesti aceasta familie.

Din cate am observat tot mai multi membrii vechi parasesc paramedics, as vrea sa stiu si eu motivul... pacat, mi-e dor de vremurile in care eram 8/8 sau cat era maxim 6/6 rank 5 si ne simteam bine, radeam, faceam spam.... :)). Pacat ca acele vremuri nu vor mai fi si totul a disparut. Seara placuta sa aveti paramedics...

Sa fiti iubiti!

@@South Alexutz, vremurile alea au trecut, tin minte cand jucam pe alt cont si ma asteptat sa iau rank5 6 luni de zile ca nu erau locuri, csf man, s-au schimbat multe!

Neata Paramedics !

Vedeti ca este luni, cine incepe raport-ul de lunea are noroc si succes cu el! :))

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic