Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

7 minutes ago, Heruvim said:

Poveste născocită? Să o crezi tu man, n-am nimic cu tine și nu am pus pe nimeni să-ți dea mesaje. Discuții editate? Nicidecum, se pot observa în loguri tot ce am făcut pe contul ala. Totul e o înscenare prostească, pusă la cale de nimeni altul decât Night. Cei care ați fost ori sunteți pe grupul Depresivii știți despre ce vorbesc. Nu râde Night căci roata se întoarce șef. Cât de ... pervers să poți fi să faci așa ceva. 

Eu doar mi-am spus punctul de vedere. Dacă e adevărat ceea ce spui tu nu am de unde să știu, dar dacă nu este așa îl acuzi pe Night degeaba.

O zi bună!

Just now, South Done said:

Eu doar mi-am spus punctul de vedere. Dacă e adevărat ceea ce spui tu nu am de unde să știu, dar dacă nu este așa îl acuzi pe Night degeaba.

O zi bună!

Nu acuz pe nimeni degeaba, baftă Done. Băieții implicați știu cel mai bine toată problema. Nu-i așa @Tutorial01 Cm ?

3 minutes ago, South Alexutz13 said:

Ca să îți dai seama cât de mult ma supărat ceea ce ai scris aici m-am oprit din a-mi bea cafeaua și pățesc asta super rar.

Nu știu cum să îți zic mai frumos, când o sa te oprești din a aduce "afirmați" eronate la adresa persoanelor din aceasta facțiune ce nu sunt de partea ta? Cum poți să afirmi, lipsit de dovezi ca un om ți-a făcut rău și că a planuit să te baneze. De când am revenit acasă, căci altfel nu pot numi aceasta familie, mereu tu ai fost tipul pus pe lingușeli și pe eliminat orice persoană ce nu te agrea. Din ce cauza crezi ca am ajuns sa fim bătaia de joc a serverului? Suntem singura facțiune știuta ca drept "Sub leaderul tău e ala ce trimite poze cu penisul"? Mă dezguști prin felul tău de a fi. Nu degeaba sunt preoții tot mai hater-iți, când tot ce știți să faceți e să manipulați și să mințiți, astfel încât voi să ieșiți mereu bine. Te-a obligat cumva Night să intrii la o persoană necunoscuta pe cont? Nu, încetează să mai faci pe nevinovatul, dacă alți jucători nu vor să îți zică în față părerea lor despre tine o fac eu fără nici o problema. Mereu adopți o poziție de "sărăcuțul" și lingi tot ce apuci în speranța de a ajunge cât mai sus. Ca sa ajungi sus băiatule trebuie să muncești, nu să cerșești și sa cauți tot felul de metode prin care să îl distrugi pe altul, astea sunt doar goluri în construirea unei cariere în ceva, goluri care într-un final o sa ducă la dărâmarea a tot ce ai făcut pana atunci, iar acest lucru ți-l spun din prietenie și din faptul că am pic de respect pentru oricine, nu caut să "distrug" pe nimeni. 

Btw daca ai ajuns să citești pâna aici înseamnă ca îți pasă ceea ce am scris dar mie sincer nu prea o sa îmi pese să mai aud aceleași lucruri de la tine așa că nu te obosi să vi cu un răspuns la ceea ce am scris aici, orice ai scrie știu deja, te vei lega ca sunt contra tine, ca te bârfesc, ca mint față de tine, că îl susțin pe night etc, lucruri ce deja știu că le vei spune. Încearcă să îți vezi de treaba ta, ai o vârstă nu îți mai pierde viața într-un joc, lasă-i pe cei mai tineri de cât tine să se bucure de el, vremea ta, a mea și a altora sau dus noi suntem aici să îi ajutam pe alții, nu să îi denigrăm. O zi frumoasa paramedics! btw doar ca realizați cât de mult ține night la facțiune și la voi e aici de 2 ani și, iar de când sunt eu aici nu l-am auzit vreodată să se plângă ca uite de cât timp sunt aici și puii mei, nu bossilor, lui chiar îi face plăcere sa fie aici și nu o face pentru putere și shituri, se poate observa din comportamentul lui față de ORICE membru. Pup ? 

Numai minciuni man, nici nu meriți să-ți dau reply aici. Tu ești foarte supărat pentru acel A.V care ți l-am dat.

Tot ce știu despre planul acestor persoane știu de la un prieten foarte drag mie care nu m-ar minții. Și tot ce am realizat am realizat prin muncă și activitate, să-mi arăți alt membru paramedics cu 200h + lunar. 

Edited by Heruvim

5 minutes ago, Heruvim said:

Numai minciuni man, nici nu meriți să-ți dau reply aici. Tu ești foarte supărat pentru acel A.V care ți l-am dat.

Tot ce știu despre planul acestor persoane știu de la un prieten foarte drag mie care nu m-ar minții. Și tot ce am realizat am realizat prin muncă și activitate, să-mi arăți alt membru paramedics cu 200h + lunar. 

Tocami ai afirmat că tu ești cel mai important și bun membru paramedics din cauză că îți petreci 10 zile din 30 în joc, activitatea nu te face mai bun, prezintă acel prieten bun ce ți-a zis de acest "plan malefic" nu de alta, însă ar fi a 3 a oară când eu am dreptate și o să ajungi să mă urăști și mai mult. Nu am nimic cu nimeni din facțiune, pentru mine toți sunteți la fel de importanți și nu uitați. Yahweh Aka Heruvim cum îi place lui e the best că joacă 200 h lunar noi suntem mult sub. Îți dedic melodia de la Macanache-Mult peste

4 minutes ago, South Alexutz13 said:

Tocami ai afirmat că tu ești cel mai important și bun membru paramedics din cauză că îți petreci 10 zile din 30 în joc, activitatea nu te face mai bun, prezintă acel prieten bun ce ți-a zis de acest "plan malefic" nu de alta, însă ar fi a 3 a oară când eu am dreptate și o să ajungi să mă urăști și mai mult. Nu am nimic cu nimeni din facțiune, pentru mine toți sunteți la fel de importanți și nu uitați. Yahweh Aka Heruvim cum îi place lui e the best că joacă 200 h lunar noi suntem mult sub. Îți dedic melodia de la Macanache-Mult peste

Îmi pui vorbe în gură aiurea. N-am spus că sunteți sub mine, ci că eram cel mai activ. Nu tu spuneai că totul se realizează prim muncă? 

1 hour ago, South Done said:

Dacă ești la fel ca preafericitul tau lider, toată născoceala asta a ta este o minciună precum cererea de demisie a liderului tău.

Cat despre Claudius nu ar trebuii sa se discute nimic deoarece nu este implicat in poveste, iar demisia lui din functie cred ca a fost deoarece 2 ani de lider nu  ii faci usor.

Edited by Bailly VODA

Îmi las și eu contul inactiv 24/24 și fac ore jucate, multă muncă. Nu bag vorbe în gura, tu ai afirmat că ești singurul paramedic activ cu 200 de ore + jucate. Contrazicerile astea față de mine nu de duc nicăieri, doar arată că ești o persoană orgolioasă ce nu își poate asuma ceea ce face, baftă 

Băi ăsta minor, Done nu suferi pe aici,  nu-i pasă nimănui ca ai fost tu "legendă " aici,  cat despre miştouri,  las-o mai moale  si sterge-ti mucii de la nas înainte sa vorbesti despre Claudiu. Văd ca ai început cu ironii "preafericitul tau lider", păi ba copile,  el are o meserie, stie ce vrea de la viaţa lui,  pe când tu ce stii bă?  Sa faci lab* si sa joci samp?  Taca-ti fleanca. 

Sincer am citit toate astea si in unele cazuri mi-a venit sa rad. 

Ca si in cazul adminilor, daca faci 200 de ore mereu pe luna si nu te ocupi de functie e fix degeaba, asta zic la general ca orele nu reflecta neaparat activitatea, si cu 80 de ore te poti ocupa de factiune, ma rog, nu stiu, nu asta e treaba mea, bravo tie ca esti activ, tine-o tot asa daca ajuti factiunea.

Vad ca se tot zice de Night, pana la urma, daca o luam logic, nu el te-a pus sa intri pe acel cont pana la urma, daca tu stii alte chestii, treaba ta, nu ma bag.

Din factiune nu te scot ca vad ca ai un ticket la Kelton pe care l-am citit si inca astept sa vad raspunsul, in caz ca iti da unban si te va scoate scriptul te voi baga eu cu aceleasi zile.

Topicul ramane inchis pana decid eu ca s-au calmat spiritele, daca vede un admin 3+ asta sa nu deschideti topicul.

Concluzie:

Nu ma intereseaza cine va castiga functia de leader dar va certati pentru chestii banale, fiecare cu parerea lui dar deja intreceti masura.

Edited by South IamGold

• R3tras unlocked this topic
  • Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic