Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ar trebui sa ne puna o benzinarie langa spital...Deci azi dimineata am fost chemat de un player sa ii dau /heal si nu am avut nici o ambulanta, toate erau cu fuel 1%...Si mai am 2 intrebari: 1.De fiecare data cand vreau sa iau o ambulanta trebuie sa cer voie la cei de rank 4 ??? 2.Daca se mai intampla ca azi sa nu am ambulanta si pacientul sa fie in LS pot lua elicopterul ?

Edited by Razvan1231

Ar trebui sa ne puna o benzinarie langa spital...Deci azi dimineata am fost chemat de un player sa ii dau /heal si nu am avut nici o ambulanta, toate erau cu fuel 1%...Si mai am 2 intrebari: 1.De fiecare data cand vreau sa iau o ambulanta trebuie sa cer voie la cei de rank 4 ??? 2.Daca se mai intampla ca azi sa nu am ambulanta si pacientul sa fie in LS pot lua elicopterul ?

In primul rand, buna dimineata tuturor.

Acum sa-ti raspun la intrebari..

1. Cand este topicul " Propuneri pentru server " deschis,posteaza acolo faza asta cu benzinaria.

2. Da, scrie si in regulament.. cand pacientul este la mare distanta.. poti lua elicopterul, mai aruncati un ochi pe regulamente/informatii.

Pai m-am uitat si am vazut regula...Dar sa fiu sigur ca sa nu existe dupa aceea discuti.. :)

Si mai era o intrebare: De fiecare data cand vreau sa iau o ambulanta trebuie sa cer voie la cei de rank 4 ??? Sau intreb pe /r "Vine cineva cu mine in ambulata" si daca nu raspunde nimeni plac singur ?

Edited by Razvan1231

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic