Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Saracii, mi-e mila de ei, ca dau testul cu mine :)) dar.. daca nu invatza, NU intra! :) Nu accept pe oricine in F/P !

Noapte buna...Eu mai intru acum 30 min. ...Vedeti ca s-a mai postat la REDLIST

Snip3r, sa-ti mai explic inca o data! Noi verificam TOT cand putem, si avem timp.. doar, ce crezi, avem si noi viata noastra. Sper sa fii multumit, am verificat Redlist-ul !

Edited by Shobbytza

Bine nu o sa te mai zapacesc...te las cand ai timp tu sa te uiti...

Acesta este noua RedList (la cei din RedList nu dati /heal pana nu isi cer scuze sau platesc o taxa in valoare de 50.000$ liderului) :

- $Mitza$

- cornel18

- FAcutu

- anco

- YAMAZAKI

- Hotza

- ShadeS

- Unico

- [L]Lypton

Eu am iesit !!! Noapte buna !! Ne vedem maine (poate merge si inainte de sc :( !!!!)

Edited by Razvan1231

Bine nu o sa te mai zapacesc...te las cand ai timp tu sa te uiti...

Acesta este noua RedList (la cei din RedList nu dati /heal pana nu isi cer scuze sau platesc o taxa in valoare de 50.000$ liderului) :

- $Mitza$

- cornel18

- FAcutu

- anco

- YAMAZAKI

- Hotza

- ShadeS

- Unico

- [L]Lypton

Eu am iesit !!! Noapte buna !! Ne vedem maine (poate merge si inainte de sc :( !!!!)

Deci, noi modificam.. in functie de cum avem timp,nu putem sa stam 24/24 pe forum sa vedem tot ce miscati voi. Nu iti mai face tu griji de genul asta ca nu ramane asa. Tu vezi de treaba ta, daca ai probleme postezi acolo si de restul ne ocupam noi.

Buna dimineata, serverul nu merge pentru ca este restrictionata banda de internet si nu pot intra mai mult de 60 + playeri. Speram ca astazi, Omega16 sa rezolve problema.. asa a spus Bobo.. si pentru ca v-am spus despre ce este vorba,vreau sa-mi dati toti cate un +.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic