Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, dupa cum v-am promis.. am vorbit cu Razr, si a tinut cont de ceea ce am vorbit cu el.. si ca drept dovada, ne-a bagat ambulante, acum.. din 3 ambulante.. avem 7 in total.

Locatiile ambulantelor sunt:

5 Ambulante: HQ Las Venturas

1 Ambulanta: Contry General

1 Ambulanta: All Saints Hospital Los Santos ( Langa Skate Park )

oooo ce calumeaa!! :)

PS: scuzati sefu si colegii dar azi nu am putut sa intru.. dupa scoala mam dus direct la meci(am pierdut :( ) mam intors acum...mananc si trebuie sa plec iar.. :( imi cer scuze

Buna dimineata medicilor, 10nuTs.. raspunde la " Reclama un membru Fireman/Paramedic ", argumenteaza, altfel o sa te alegi cu un FactionWarn. Daca v-am lasat sa va duceti la event-uri,nu inseamna ca puteti sa faceti ce vreti,dar.. putem sa schimbam si foaia.

Ce fac ? pai uite ca am nervi.. vad ca daca sunt bun,ma luati de prost, insa nu este problema.. pot sa schimb si foaia. Ce a facut 10nuTs?! voi sunteti asa ce lenesi?! nu puteti sa va uitati singuri la " Raporteaza un membru Fireman/Paramedic ?!, sau, trebuie sa ai 12 clase ca sa gandesti asta ?!

Edited by psihidelick

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic