Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

DACA MAI RECOMANDATI PLAYERI CARE DUPA PAREREA VOASTRA AR TREBUI SA INTRE IN F/P, AVETI PROBLEME CU MINE! DACA UN PLAYER VREA IN F/P DEPUNE CERERE SI IN FUNCTIE DE DATELE LUI VA FI ACCEPTAT SAU NU!!!!! DACA O SINGURA DATA MAI INDRAZNITI SA-MI MAI RECOMANDATI TOT FELUL DE OAMENI INCULTI / " INTELIGENTI " etc.. NE SUPARAM RAU DE TOT .. EU MA OCUP DE TESTE / RECRUTARI, IAR DACA UN PLAYER A GRESIT / A UITAT SA ADAUGE CEVA CERERII SALE VA TREBUI SA REVINA IN MINIM 5 ZILE CU O ALTA CERERE CORECTA, ALTFEL VA TREBUI SA MAI ASTEPTE INCA 5 ZILE!! NU SE FACE EXCEPTIE PENTRU NIMENI!!! SA VA INTRE BINE IN CAP!!! Sunt foarte suparata pe un membru f/p pentru ca aseara mi-a recomandat pe cineva care din punctul meu de vedere este un player incult, fara pic de scoala si nu cred ca intelege limba romana.

exemplu :

shobbytza: " ai gresit cererea, revino in minim 5 zile cu alta cerere, ok ? "

playerul : " depun cerere acum ? "

Cei care au fost online la ora cand s-a intamplat, stiu despre cine vorbesc! DECI REPET, SA NUMAI INDRAZNITI SA-MI MAI RECOMANDATI PE CINEVA PENTRU CA, SA FITI SIGURI CA ACEL PLAYER NU VA MAI INTRA NICIODATA IN F/P ( cat timp eu voi fi Sublider! ) !! Pentru ca, apoi, nu vreau sa aud vorbe ca aici se intra pe pile !!! Cine nu a inteles .. ii poftesc sa IASA din F/P !!!!

Edited by Shobbytza

Salut. Eu sunt noul vostru coleg, Str1ps. Sa va fac o mica prezentare: Am avut si alte nick-uri inainte, si anume guS. si [biS]beLzEbuT. Factiunile in care colegii m-au facut sa ma simt special sunt: Taxi-rank 3, PD-rank 4, Cuneo-rank 6 si NR-rank 5. Sunt cunoscut mai ales dupa ce am petrecut 4 luni in PD, si am avut multe satisfactii, unde puteam in 2 randuri sa fiu rank 5 sau chiar rank 6(asta a fost o promisiune a lui IonuC). Pai, ce sa va mai zic? Sunt un baiat cu care poti discuta orice, in anumite cazuri pot oferi un umar pe care poti plange, iar in alte te pot face sa razi si sa te simti special...

Pai cam atat... Aveti cumva intrebari despre mine? Vreau sa ne cunoastem cat mai bine.

Sper sa ne intelegem foarte bine si sa fim cat mai mult timp colegi. Ne vedem in game.

Noapte buna tuturor, eu ma bag la somn ( mai devreme ca de obicei ), vreau sa ma mai duc si eu la facultate din cand in cand.. :)), deci.. nu o sa fiu online pana pe la amiaza, aveti grija ce faceti. Daca exista ceva probleme, sa contactati un Barzini sau faceti ss + post. Si, welcome celor noi.. sper sa va descurcati, cand aveti nelamuriri sau intrebari, contactati un membru cu rank mai mare.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic