Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara medicilor.

Buna seara Sefu >:D<<'>

Sefu ai primit pe nedrept avertismentul acela de la Thomas :( eu am urmarit toata povestea Pad_Vlad ala e nesimtit rau ce sa-i faci ...parca-s ,,romani,, astia :))

Na ce sa-i facem defilam in continuare :D

Ne vedem in game :X

Pad_vlad este cel mai mare analfabet din comunitate. Nu stie limba romana , si pe deasupra face post la orice. I'am studiat foarte mult "reply'urile" si ce pot spune, e jalnic. Foloseste .etc dupa fiecare cuvintel in parte , nu pune virgule , punct , iar cuvintele din frazele lui pur si simplu nu se leaga. Chiar nu inteleg cum unii oameni pot fi asa.

PS: Eu am iesit din samp , ma duc in pat , nu ma simt prea bine , cred ca de la scarba provocata de Pad_Vlad prin limbajul sau "de cacao" si din cauza lui stefan_druga , care mi'a facut post pentru ca i'am zis sa dea /q :))

Buuunnaa seara...(Chiar daca nu e asa de buna pentru F/P, datorita avertismentului primit de psihi)

...Am intrat putin si cand am vazut la : "Raporteaza un membru" , Last reply by Thomas 2.0... Imediat m-am gandit ca cel care a fost reclamat va avea probleme...Si cand am citit ce a scris ...Nu stiu ...Am avut o senzatie proasta.. Sper sa nu se mai intalnim situatii de genul acesta...

: Shobby : Daca o sa am probleme cu politia te chem avocat :). (Felicitari)

Ai dreptate ma,cand ii vad pe astia la 9:30 / 10:30 PM : ,,NB'' mor :| ... Eu , Valycena si Valentynnnn stam cel mai mult,anyway..Ai primit poza ? Ce ai facut cu ea ?:D

Am primit poza, mersi.. am facut.. ce am stiut mai bine. O sa fie analizata, si .. sa vedem ce masuri se iau.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic