Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nume in joc: bogdan10

Nume real: Bogdan

Prenume real:Irimia

Varsta:14 ani

Level-ul caracterului din joc: 14

De cât timp joci pe serverul B-zone ? :aproape o luna

Factiuni anterioare:nu am mai fost in nici o factiune pana acum

Skill-uri la joburi secundare: mechanic 5

De ce doresti sa intri in Fireman/Paramedic? ( minim 20 de cuvinte ) : doresc sa intru in fireman deoarece imi place sa muncesc si sa fac bani si stau destul de mult pe server asa ca pot ajuta multi oameni

Câte ore joci pe zi?:in cursul saptamani 4-5 ore si in weekend.. am stat si 14 ore Sambata trecuta

Cu ce se ocupa un Medic ? (minim 20 de cuvinte) :Un medic da viata jucatorilor in schimbul unei sume de bani acesta are obligatia de a ajuta pe jucatori care vor si au nevoie de viata

Poza cu /stats(obligatoriu): http://img.b-zone.ro/images/42012395174249186714.bmp

Biografie caracter ( minim 50 de cuvinte ) :Caracterul bogdan10 este unul destul de sarac care nu are nici casa nici masina.... sa cu chirie la o casa de langa CNN (LS) mai exact casa lui Tom.Capone

Alte precizari: Va rog sa ma acceptati:D

Nume in joc: bogdan10

Nume real: Bogdan

Prenume real:Irimia

Varsta:14 ani

Level-ul caracterului din joc: 14

De cât timp joci pe serverul B-zone ? :aproape o luna

Factiuni anterioare:nu am mai fost in nici o factiune pana acum

Skill-uri la joburi secundare: mechanic 5

De ce doresti sa intri in Fireman/Paramedic? ( minim 20 de cuvinte ) : doresc sa intru in fireman deoarece imi place sa muncesc si sa fac bani si stau destul de mult pe server asa ca pot ajuta multi oameni

Câte ore joci pe zi?:in cursul saptamani 4-5 ore si in weekend.. am stat si 14 ore Sambata trecuta

Cu ce se ocupa un Medic ? (minim 20 de cuvinte) :Un medic da viata jucatorilor in schimbul unei sume de bani acesta are obligatia de a ajuta pe jucatori care vor si au nevoie de viata

Poza cu /stats(obligatoriu): http://img.b-zone.ro/images/42012395174249186714.bmp

Biografie caracter ( minim 50 de cuvinte ) :Caracterul bogdan10 este unul destul de sarac care nu are nici casa nici masina.... sa cu chirie la o casa de langa CNN (LS) mai exact casa lui Tom.Capone

Alte precizari: Va rog sa ma acceptati:D

ehe aici este topicul 'Fireman/Paramedic - Discutii libere" nu "Fireman/Paramedic - Aplicatii " vezi ca le-ai incurcat, te rog sa ai grija!

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ce mai faceti colegilor si sefule? :)....eu cred ca va voi parasi deoarece sapt viitoare am tezele la roma si mate iar maine am test la mate ... imi e foarte greu sa intru .... asaca voi lasa alcui va locul meu in F/P deoarece aceasta factiune este cea mai bun din factiunile Pasnice iar nu trebuie sa ocup un loc aiurea....daca psihidelick ma va mai primi inapoi sigur ma voi mai intoarce candva :)....sunteti cei mai buni colegi pe care iam avut de pana acum .... Iar Psihidelick RESPECT esti cel mai bun lider dintre toti :)...tine-o tot asa

Salut, azi nu prea o sa fiu online..ca am ceva treaba si oricum pana rezolv cu corleone nu prea pot fiu in duty. Bafta celor ce sunt la heal ;)

P.S. : faza aia cu playeru ce era boxer am zis numa asa..nu de ciuda..ca am si io skill 5 la mechanic..si nam picat si nici nam fost respins..da ma rog..scuze de postu ala :)>-

Edited by bordeaalexandru

poi ar fi bina sa rezolvi cu corleone cat mai repede! .....plateste suma si gata.... uite sumele:

Suma pe care trebuie sa o plateasca cei de pe black list este in functie de level,o sa dau cateva exemple :

Level 1 : 10.000$ x 5 = 50.000$

Level 2 : 20.000$ x 5 = 100.000$

Level 3 : 30.000$ x 5 = 150.000$

..........................................................

Level 15 : 150.000$ x 5 = 750.000$

..........................................................

daca nu te-ai prins cu se face iti zic eu, levalului tau ii adaugi 4 de 0 si inmultesti cu 5, ex:

ai lv 11 sa zicem- 110.000 x 5 = 550000

vezi si tu cum face sa scapi de ei!

Edited by valentinnn

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic