Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara sefu, valentin nu platesc nimic frate..io vreau sa vada ca nu rezolva nimic daca ma omoara si oricum daca faceam altceva mai grav plateam da asa..in nici un caz [-(

Saptamana asta is cam inactiv pt ca am teza la biologie

s i apoi la mate si rom si chimie asa catrb sa invat nam timp de jucat dar nu va temeti am sa intru eu :-bd:-J eu voi intra doar seara si in wekend seara pe la 5-6 pana la 8 nam cei face cu sc asta :b-emo:

Edited by djvenon

Neatzaaaaaa >:D<<'> ce faceti?

<:-P La multi multi ani tuturor cu numele Andrei-Andreea...... tot ce va doriti sa fie implinit numai bn...La multi ani sefu sa ne traiesti sa fii shef in continuare :P<:-P<:-P

Dj venom faina poza (ai obs cum suntem aranjati ...super tare 2 rank 1 - 2 rank 3- 2 rank 1 si 1 rank 5 :)>- arata fain :D

Hai gta cu vorba :)) ne vedem in game

Buna ziua, am venit si eu de la scoala....

La Multi Ani sefu si sa ne traiesti cu numele, la multi ani tuturor ce poarta frumosul nume al Sfantului Andrei!

ce chestie, am incercat azi sa intru de la Scoala pe forum si nu am putut era o eroare parca 500, daca nu ma insel.... oare conteaza firma de la care ai net? :-/

Edited by valentinnn

Buna ziua, am venit si eu de la scoala....

La Multi Ani sefu si sa ne traiesti cu numele, la multi ani tuturor ce poarta frumosul nume al Sfantului Andrei!

ce chestie, am incercat azi sa intru de la Scoala pe forum si nu am putut era o eroare parca 500, daca nu ma insel.... oare conteaza firma de la care ai net?  :-/

Nu conteaza firma....poate era ceva cu netul acela :-??....eu am un prieten pe vodafone si ii merge iar eu is romtelecom si tot imi merge deci ar trebui sa mearga

Nu conteaza firma....poate era ceva cu netul acela :-??....eu am un prieten pe vodafone si ii merge iar eu is romtelecom si tot imi merge deci ar trebui sa mearga

da am vazut mai multi carora nu le merge forumul acum si uite ca noua ne merge, eu am de la tim-net (ilink) si pana acum mi-a mers de fiecare data, lafel ca tuturor, nu mi sa intamplat ca unora sa le mearga si mie nu, de asta ma gandeam ca o fi vro problema la un furnizorul de serviciu internet

Edited by valentinnn

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic