Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Foarte simplu,am spus de la bun inceput.. si scrie si acolo,la ora 17:00 se inchide topicul. Dar, se oboseste cineva sa citeasca ? iti spun eu,ca nu.. asa ca l-am inchis, pentru ca deja e trecut de ora exacta a inchiderii.

asta chiar ii imposibil.. :| lumea mai pleaca prin weekend nu sta in fata pc-ului,m-am grabit sa ajung sal postez :-J in fine macar de lasai pana in sedinta da nici chiar asa cu 2 ore dinainte :| si duminica cand deobicei lumea pleaca in weekend :-J

+ ca nu a apucat chiar nimeni sa posteze pentru sedinta de saptamana asta...fac pariu ca multi au de postat si nu pot ca ii inchis..

Edited by Benny

Duminica nu pleaca " fratele meu " nimeni, e duminica seara.. voi sunteti cu varste intre 12 - 15 ani, si mergeti la scoala dimineata, deci.. cat timp faci parte din factiunea asta, joci dupa regulile mele, nu-ti place ? da-ti demisia.

1. Nu's fratele tau

2. Nu am intre 12-15 ani (miam facut contu la 16 si acuma am 17 in 1 luna 18 :) ) < asta ca fapt informativ

3. Reguli aiurea :-J

Noapte Buna baieti :X:D mai vb ... pff maine incepe goraza :(( bafta

Multumesc tuturor care ma-u propos ca rank 4 promit sa nu va dezamagesc :D .. felicitari pt cei ce au luat rankup...restu fruntea sus..o sa vina si vremea vostra :D dar oricum cel putin in F/P nu se tine cont de rank :D toti suntem egali

Hai NB :-H

:b-emo:

pai eu stiam k am mai mult...

Maine fac 2 saptamani parca ... daca e mai astept o zi

se da demitere pe data la care ai depus cererea. asta e, pute-ai sa intrebi si tu.

buna ziua medicilor, eu sunt la scoala, mai am o ora......

Gata am venit, nu se mai termina odata, 7 ore, am inebunit :D

Edited by valentinnn

se da demitere pe data la care ai depus cererea. asta e, pute-ai sa intrebi si tu.

buna ziua medicilor, eu sunt la scoala, mai am o ora......

Gata am venit, nu se mai termina odata, 7 ore, am inebunit :D

Stiu cum e:)). Maine am teza la Romana:((

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic