Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu, cu toata stima si tot respectul un " + " de la mine!

Si inca o data la mute luni si chiar ani ca lider in Fireman/Paramedic! si felicitari pentru tot ce ai facut in cele 3 luni de cand esti lider, si pentru toata munca si investitiile facute fara a recupera ceva material. Felicitari!

Edited by valentinnn

Nu stiu daca te multumeste cu ceva "+`ul" asta de la noi , dar la cate faci tu pentru factiunea asta si la cati bani dai ar trebui sa primesti mult mai mult .

Sa iti raspund si la intrebare : parerea mea e ca trebuie sa primesti un ++ pentru ce faci ( si sa nu creada altii ca sunt lingusitor , dar asta cred eu despre tine ca muncesti mult pentru F/P )

Nopate Buna colegi >:D<<'> sefu tiam dat ,, + ,, bineinteles ca aces plus este aproape neconsemnat pt c faci tu :P La multi ani sa conduci aceasta factiune cat dorestiu tu si numai bn :X

Pff hai ca ma culc maine tre sa fiu fresh la teza :D

Noapte Buna :)>-

Nopate Buna colegi >:D<<'> sefu tiam dat ,, + ,, bineinteles ca aces plus este aproape neconsemnat pt c faci tu :P La multi ani sa conduci aceasta factiune cat dorestiu tu si numai bn :X

Pff hai ca ma culc maine tre sa fiu fresh la teza :D

Noapte Buna :)>-

Mersi, defapt.. multumesc tuturor. Bafta la teza, pentru toti.. sa ma faceti mandru, sa nu luati note mai mici de 6 ca ne suparam, nu mai primiti salariu.

Noapte buna medicilor, eu ma duc la somn, maine am o zi najpa la scoala si vreau sa fiu odihnit, :* :*

Neata medicilor,eu am plecat la scoala ne vedem dupa-amiaza, pana atunci sa fiti cuminti sa aveti grija ce faceti :* :*

Edited by valentinnn

salut all again m-am trezit la 7:45 cam asa I-) I-)

si acum e 10:01 :!!

peste 1 ora jumate plec si eu la lic..azi ne aduce notele la teza porcu..

ne vedem pe server la ora 7 poate 8 cand vin de la lic

Mai e putin pana la vacanta de 1 saptamana:X:X

:b-emo:

Edited by kakamaka

Daca face vreun player dm pe mine unde postez?

ii trimiti pozele lu oasis (pm, pe forum) sau poti face post , daca reclamatul este dintr-o factiune, ii faci post in factiunea lui, daca este civil ii faci post la complaints, eu iti recomand sa ii trimiti pozele lu oasis si gata fara sa mai faci post, se ocupa barzini de el. ;)

Edited by valentinnn

sall all am revenit

cred ca sunteti curiosi care e nota pe care am luato la teza nu:)))

pai e............................8,50 9 :)>-:)>- :)>-

i did it again:;x;x;....iar la romana vom

afla

wow sunt fericit

haideti ca intru si eu pe serveru cu /heal !!!!!!!

ne vedem in game!!:X...

Merit si eu cate un " + " ( plus ) de la voi, la reputatie.. pentru ceea ce fac in factiunea asta ?! Ia sa vad,cine respecta munca depusa de mine aici in Fireman/Paramedic..

Ti-am dat eu un +,Am luat 5 la Lb.Romana in teza:|,Isi bate joc profesoara de mine:|,azi nu am putut sa intru,pt ca am fost la scoala.

buna seara !!! sa-ti fie de bine :D dami add ca vreau sati arat ceva pe mess... si sa iti povestesc tot :) s-au intamplat multe cat ai dormit tu =))))

pk_element e idu meu (daca vreti si alti colegi ... /add me

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic