Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata medicilor :D

Bafta la teza valentinnn iti tin 3 pumni :)

Sa iei 9,90 :P:D

Bafta la scoala :) eu nu fac prima ora astfel incat stau acasa:X

scoala la mine e la 3 pasi :X am iesit din bloc am tranversat o straduta si am ajuns la scoala :)) 1 min imi treb sa ajung :D

buna ziua all! ce faceti ? numa ce am ajuns si eu de la sc :D

app valentinnn? ce ai facut la teza?

poi ce sa fac, am scris.. am si copiat putin.. m-am descurcat eu :))

Buna ziua medicilor, eu acum tre sa plec la sat, asa ca ne vedem tocmai duminica, bafta multa si aveti grija ce faceti :-H

Edited by valentinnn

pff distractie la sat :) sa ne vedem cu bine duminica...sa iei nota buna in teza !!

eu acuma plec la buburuza(pr mea) si ma intorc mai deseara in juru orei 20 :)

bafta all!

Bunaaaa ziua colegiiii >:D<<'> ce fac ,,pretinii,, mei :X

Mah baieti mah ce greu mi-a dat la rom park akma dau bacu wa frate.... pff macar 6-7 sa iau :42:^:)^^'>

In rest am scapat de toate tezele :X asa ca mai am si eu cv timp :D sa nu va mirati dc nam nic-un vot al medicul saptamanii :D de cand e topicul de atunci am dat 2 teze asa ca....

Sper sa recuperez :D

Hai bafta ne vedem in game

:b-emo:

Eh,binisor si eu.. umpic nervos,nu-mi merge forumul tot timpul.. si nu pot sa inteleg de ce, merge doar cand vrea. Si, ma enervat foarte tare fostul membru " alexandru46 ", dupa ce a fost tupeist si a vorbit urat, are si tupeul sa-mi faca post, inactiv era, treaba nu facea, de certat se certa cu toata lumea.. dar el, se da usa de biserica, dooh.

Eh,binisor si eu.. umpic nervos,nu-mi merge forumul tot timpul.. si nu pot sa inteleg de ce, merge doar cand vrea. Si, ma enervat foarte tare fostul membru " alexandru46 ", dupa ce a fost tupeist si a vorbit urat, are si tupeul sa-mi faca post, inactiv era, treaba nu facea, de certat se certa cu toata lumea.. dar el, se da usa de biserica, dooh.

boss vroiam sati zic de mult de alexandru46 da nu am vrut sa ma bag ... stiam ca o sa-ti dai seama singur cai un nasol si ca tre sa-l scoti!

Mersi Benny, mi-am dat seama intr-un final.. si acum ma acuza pentru diferite prostii. Asta e, oricum.. ce sa-i cer ? atat are IQ-ul.. ce pot sa spun ? sper doar ca un admin sa ia decizia corecta,a meritat TOT ce a primit, din PLIN.

In alta ordine de idei.. buna seara medicilor.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic