Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

cine imi downlodeaza si mie http://download.microsoft.com/download/5/9/0/59071318-c4b1-481d-8fd6-e4be9218e4cd/WindowsXP-KB835935-SP2-ITA.exe si mil uplodeaza pe un site gen http://www.filefront.com/upload.php ? va rog ca am xp sp 1 si nu merge sal downlodez de acolo,pls mult sa pot sa joc si eu gta san andreas,ca numi merge directx pe sp1 :(( si cu site ala il fac sp2

note : fisierul tre sa se numeasca "WindowsXP-KB835935-SP2-ITA.exe" si sa aiba 266mb

Edited by Benny

Azi 06.01.2011 ora 21:40 cu ocazia implinirii varstei de 18 ani va invit pe toti la o distractie in alahambra,veniti cat mai multi,sa facem o petrecere frumoasa.

La multi ani benny , bafta tuturor colegilor.Mult noroc in continuare , eu m-am hotarat sa ies din factiune.

Ascultati de psihi si valentinn , munciti cat mai mult sa avansati in rank , bafta la heal.

Edited by valycena

Buna ziua ..am ajuns de la scoala :D

Imi pare rau valycena ....ai fost un super d treaba coleg ....sper sa ne mai intanlim ...multa bucuris si sanatate

Bafla

Hai sa va salut si eu, am vazut niste poze.. si nu mi-au placut, observ ca atunci cand eu lipsesc.. multi isi fac de cap,si pt asta.. Mr.Cr1st1an a primit un factionwarn pt limbajul lui extrem de vulgar.

:O ...intradevar unii chiar profita de ocazia ca lipseste cei cu rank 4 + si fac tot ce vor ...

Haideti la /heal

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic