Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am vazut, oricum.. toti care nu au meritat sa fie in factiunea asta,si i-am dat afara.. au facut post, si ma bucur ca a facut.. si ca se baga toata lumea.. stiti de ce? pt ca asta inseamna.. ca inca sunt invidiat, ca lumea vorbeste.. pt ca ii tratez cu indiferenta, pt mine.. sunt doar niste copii. Daca nu eram invidiat, nu facea postul.. si nu se bagau altii.. sa zica.. ca nu se asteptau sau diferite chestii.. asa se intampla,cand esti important.

Am vazut, oricum.. toti care nu au meritat sa fie in factiunea asta,si i-am dat afara.. au facut post, si ma bucur ca a facut.. si ca se baga toata lumea.. stiti de ce? pt ca asta inseamna.. ca inca sunt invidiat, ca lumea vorbeste.. pt ca ii tratez cu indiferenta, pt mine.. sunt doar niste copii. Daca nu eram invidiat, nu facea postul.. si nu se bagau altii.. sa zica.. ca nu se asteptau sau diferite chestii.. asa se intampla,cand esti important.

respect

sincer ai spus niste vorbe :( foarte adevarate

Deci pe /r se vorbeste de un wipe !

Eu vreau sa va zic asa!

Mi-a facut placere sa lucrez alaturi de voi , alaturi de o echipa unita , care stie ce inseamna cu adevarat f/p!

Aici am cunoscut oameni care de drag petreceai timpul alaturi de ei , dar si oameni care imi era antipatici!

Nu ma asteptam la asemenea cuvinte din partea lu Stingaciu_Calin :( la adresa mea ca am gresit ceva pe /d , sper sa fa reconstruiti factiunea asa cum doriti si sa o urcati cat de sus posibil !

Stiti ca nu am cauzat asa mari probleme , chiar mi-am facut treaba , petrecand mult timp in fata pc-ului pentru a face multe comenzi !

Sper ca psihidelick sa se gandeasca inainte de a incepe "operatiunea wipe" :( ! Poate toti de aici vom avea o sansa sa ramaneam !

Eu am promis ceva in cererea mea de a intra in f/p , dar din caza wipe-ului nu ma pot tine de cuvant! Stiti bine ca nu am venit pentru , rankup , salariu chesti ( pentru banii , avere , masini , faima , femei si la ce drq mai va ganditi voi)!As vrea sa postez si comenzile facute de mine pana acum!

Sucessful comands 320 pana maine seara vroiam sa fac 500!

Link : revin cu el ! acum se uploadeaza am net mic:(

Eu am pierdut foarte mult timp pentru a ma face putin cunoscut !

Si acum imi faceti asta..........! asta este roata se invarte ! :(

Sper ca v-oi reveni in f/p daca voi fi acceptat din nou !

Edited by skylyy

Poti sa trimiti ss`urile lui Psihi . Stie toata lumea cum si cat vorbesti si plus ca ti`am mai zis sa nu spui toate porcariile pe /d . Pe alea de ce nu le`ai pus ? Vroiai sa te felicit la toate porcariile care le scrii ?

Ia`ti prietenul Morpheus si duceti`va in alta factiune daca nu va convine . De aceea vrea Psihi sa dea wipe , ca sunt de`al de tine in factiune .

EDIT : Daca vrei am ss cu ce vorbea Morpheus si pe ce baza am vorbit asa cu el . Numai fa pe nevinovatu` atat ca nu te baga nimeni in seama .

Edited by NONAME301

Poti sa trimiti ss`urile lui Psihi . Stie toata lumea cum si cat vorbesti si plus ca ti`am mai zis sa nu spui toate porcariile pe /d . Pe alea de ce nu le`ai pus ? Vroiai sa te felicit la toate porcariile care le scrii ?

Ia`ti prietenul Morpheus si duceti`va in alta factiune daca nu va convine . De aceea vrea Psihi sa dea wipe , ca sunt de`al de tine in factiune

imi cer scz

Edited by skylyy

Am si eu o problema...nu pot pune pozele la succesfull comands deoarece nu e deschis topic si maine nu intru la pc deoarece nu sunt acasa! Dar la sedinta vin Sigur.....

O sa le pui saptamana viitoare ....sau fa ceva sa le pregatesti in seara asta si cand ai ajuns la sedinta le bagi rpd in caz ca topicul mai e deschis...

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic