Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Saptamana aceasta a fost foarte grea pentru mine. In fiecare zi am avut de facut cate ceva de prezentat un proiect de invatat pentru teste de facut referate. Din aceasta cauza nu am putut intra in SA-MP sau pe forum. Ii multumesc lui Asassinul ca m-a ajutat cu factiunea in aceasta saptamana. Maine adica Sambata nu pot intra pentru ca se marita matusa mea si sunt la nunta <:-P. Sper ca ma puteti intelege scoala pe primul loc.

Vreau sa va spun ca voi iesi din aceasta factiune.Pentru ca voi incerca ceva nou.Si va-s ruga sa ascultati de carlos si de sublider.Sper sa va faceti treaba tot asa cum o faceati.Carlos va hotara un nou sublider pe care doreste el.Imi pare rau ca plec din factiune.Imi place aceasta factiune e foarte frumoasa.Si mi-a placut cum va-ti tratat unul cu celalalt.Si cum ma-ti tratat si pe mine.Va multumesc mult.Si ii multumesc in special lui Carlos pentru ca mia dat aceasta sansa de a fi sublider.Va urez multa bafta in viatza si in joc la tot ce doriti.Salut sper sa tinem legatura.

P.S: Scuzati inca odata de duble post.

Multumesc Asassinul pentru ca m-ai ajutat cu factiune. Mi-a facut mare placere sa te am ca sublider sa colaborez cu tine, esti un baiat de nota 10. Succes mai departe si sper sa tinem legatura si poate cine stie sa si colaboram.

Bine ati venit! Bine ai revenit Asassinul ! O sa facem treaba buna o sa ne intelegem de minune (cel putin asa sper). Forumul o sa il actualizez cand o sa terminam cu testele de intrare. Sper ca maine sambata sa le terminam. Eu maine sunt plecat ajung pe la pranz . Asassinul Al3xutZza va rog dati voi testele cu cei care au mai ramas . Multumesc si have fun !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic