Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

V-am lasat , mi-a parut bine sa fim colegi. M-am inteles foarte bine cu unii: Benny , Buburuza , Calin , Hara , Storm si mai sunt cativa. Imi pare bine ca am fost colegi chiar daca a fost pentru putin timp.

V-am lasat , mi-a parut bine sa fim colegi. M-am inteles foarte bine cu unii: Benny , Buburuza , Calin , Hara , Storm si mai sunt cativa. Imi pare bine ca am fost colegi chiar daca a fost pentru putin timp.

Salut h1gh , mi-a parut bine de cunostinta si vreau sa ramanem prieteni , imi place de tine si esti primu care mi-a zis lenny :)) .

nb la toti;d sper sa revina lucrurile la normal!! si sa se razgandeasca psihi;d

Noapte buna iubitica mea :* si eu vreau acelas lucru sincer, sper sa ajute la razgandirea sa , propunerea mea..daca nu cu d-zeu inainte.

Benny, vezi ca psihidelick a zis ca daca iesim iesim fara fp, asa ca editeaza la cererile alea, la fel cum a luat si h1gh fara fp.

Am editat , citeste acolo ;)

*Daca cumva ii cum ziceti , o sa ii dea edit psihi la post.

Edited by Benny

Daca tot pleaca Psihi , cel mai probabil am sa plec si eu , deoarece noul lider v`a veni cu subliderul sau si nu prea imi comvine sa o iau iar de la rank 1 dupa cat am muncit in si pentru aceasta factiune . Vom vedea cum stau treburile .

Daca tot pleaca Psihi , cel mai probabil am sa plec si eu , deoarece noul lider v`a veni cu subliderul sau si nu prea imi comvine sa o iau iar de la rank 1 dupa cat am muncit in si pentru aceasta factiune . Vom vedea cum stau treburile .

Nu se stie ce o sa iasa , vedem zilele ce urmeaza.

Oricum am sa mai astept si am sa vad care este treaba si ce nou lider v`om avea sau poate se razgandeste Psihi .

Tot vreau sa cred ca se va razgandi...dar na nu cred , nu e genu sa zica cv si sa nu faca...

ps. brb merg sa mananc.

noapte buna tuturor..maine voi mai da drumul la inscrieri la Event pentru inca 5 membri Click..O sa fie Super Tare la Event :))..deabia astept sa vad ce o sa iasa si care va fi castigatorul

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic