Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Poate ca nu as fi plecat,dar dupa ce am anuntat asta.. toata lumea a inceput sa-si dea arama pe fata, sa se certe, sa injure si toate chestiile posibile. V-am explicat la sedinta, ca am discutat cu Thomas si medicii nu mai au voie la war, si din cate am vazut pe chat.. nu a tinut nimeni cont de asta, ati fost toti la war-ul de astazi. Ce tragere de inima sa mai am, sa raman daca se intampla toate astea sub ochii mei ? nu a incercat nimeni sa ma convinga sa raman, fiecare era suparat ca ia uninvite cu faction punish, unde este multumirea pt munca depusa in aceste 5 luni ? unde e respectul pe care il merit dupa 5 luni petrecute aici ? Da, cum zice StormEye.. este un joc, dar eu l-am tratat ca pe un hobby, si atunci cand ai un hobby.. il faci din placere, pui suflet.. asa cum am pus eu, si am fost usor usor.. treptat,dezamagit. Foarte putina lume, si din Fireman/Paramedic, si din afara.. au apreciat putin sau deloc, ceea ce am facut eu aici, nu stie nimeni cate sacrificii am facut pt asta. Deci, spuneti-mi voi un motiv BUN pt care as putea sa mai raman cand s-au intamplat atatea sub ochii mei, " in fata mea ".

Mai pune carbuni Demiras......

Nb Ltblue :D

Nb baietsi ... ma bag si eu la somn .. scoala asta X(....Bafta

Primesc si eu un +++ de la voi?:( ... Merci >:D<<'>

Edited by bStrike

Poate ca nu as fi plecat,dar dupa ce am anuntat asta.. toata lumea a inceput sa-si dea arama pe fata, sa se certe, sa injure si toate chestiile posibile. V-am explicat la sedinta, ca am discutat cu Thomas si medicii nu mai au voie la war, si din cate am vazut pe chat.. nu a tinut nimeni cont de asta, ati fost toti la war-ul de astazi. Ce tragere de inima sa mai am, sa raman daca se intampla toate astea sub ochii mei ? nu a incercat nimeni sa ma convinga sa raman, fiecare era suparat ca ia uninvite cu faction punish, unde este multumirea pt munca depusa in aceste 5 luni ? unde e respectul pe care il merit dupa 5 luni petrecute aici ? Da, cum zice StormEye.. este un joc, dar eu l-am tratat ca pe un hobby, si atunci cand ai un hobby.. il faci din placere, pui suflet.. asa cum am pus eu, si am fost usor usor.. treptat,dezamagit. Foarte putina lume, si din Fireman/Paramedic, si din afara.. au apreciat putin sau deloc, ceea ce am facut eu aici, nu stie nimeni cate sacrificii am facut pt asta. Deci, spuneti-mi voi un motiv BUN pt care as putea sa mai raman cand s-au intamplat atatea sub ochii mei, " in fata mea ".

1 motiv bun este ca sunt cel putin 6-7 medici care sunt seriosi activi si nu stau pentru bani /rankup (ei te vor asculta )

2 doar tu poti face curatenie, doar tu poti sa separi neghina de grau in aceasta factiune pentru ca tu ne cunosti pe toti

3 eu cred ca tu esti cea mai capabila/potrivita persoanacare poate sa conduca aceasta factiune

P.S:cat despre cei care au fost la war,,,ar trebui sa se simta rusinati,,,nu mai spun in continuare..

Din pacate asta este tara unde locuim . Cand iti merge bine si ai totul cap la cap , toti sunt langa tine , iar cand ai vreo problema toti iti intorc spatele sau chiar te "acuza" in continuare . Nu se merita sa`ti faci nervi pe baza unui joc . Mai bine incerci sa te distrezi si daca ai vazut ca nu te mai simti bine intr`un loc e bine sa`l schimbi .

Psihi , chiar daca pleci , mergem inainte si sunt fericit ca am avut posibilitatea de a lucra impreuna si de a invata multe lucruri noi , care mi`au trebuit .

Edited by NONAME301

NU si NU ai voie sa postezi aici am sa cer warn pe forum pentru tine

apropo psihi daca nu o sa mai fi lider f/p o sa joci in continuare?sau te lasi?

Edited by mihaitza281

Mitza , Psihi se lasa doar de lider , dar in rest v`a juca normal ca si pana acum .

PS : Noapte Buna medici !

ok

PS:Noapte buna medicilor ma duc sa ma culc maine am scoala

Neatza medici , numa ce m-am trezit ... ma preg sa plec spre scoala , ne vedem dupamasa !

P.S : Dati-mi si mie add.png

Edited by Benny

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic