Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Haha, probabil aveti impresia ca eu nu citesc ce ziceti (:|

Va reamintesc..

Saptamana asta vreau sa postati TOTI comenzile. Cine nu le posteaza va fi demis!

Pentru a nu exista problema lipsei de timp, va las sa postati comenzile sambata si duminica (16-17 aprilie), pana duminica la ora 16!

Pentru a nu fi demis, in cazul in care ati avut o problema cu PC-ul, sau sunteti noi in factiune si nu ati avut timp, trebuie sa postati minim 15 comenzi. Normal, nu veti primi salariu / rank, asta e conditia DOAR pentru a nu fi demis. Numarul minim de comenzi pentru a primi salariu si rank ramane tot de 50!

:)

09781668897635020948.png

Dupa cum spune si titlul acestui topic aici pot posta doar membrii factiunii Fireman/Paramedic.

Atentie:

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni... cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati.

English:

As the topic title says, only Fireman/Paramedic members may post here.

Warning:

You are not allowed to express your opinions against the faction here... You are always welcome here, with greetings.

Salut, tineti-o tot asa cu factiune cu membri dar am si eu o intrebare pentru voi : Cand mai faceti recrutari ?

Pfff trb sa imi scoata banul azi la ora 19:00 :(.....urasc chestia asta la Alexander...ca raspunde din an in paste....X(

Mi se pare aiurea....eu am ban o zi.....iar Alexander ma tine pe tusa....cateva zile.. :|....se cunoaste cineva cu Alexander? (Thomas)

Salut, tineti-o tot asa cu factiune cu membri dar am si eu o intrebare pentru voi : Cand mai faceti recrutari ?

Facem recrutari atunci cand vom avea locuri libere in factiune, adica cand cativa membri parasesc factiunea sau sunt dati afara

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic