Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara F/P , da locuiesc in Constanta si nu ma duc sa ma uit la femei fara sutien , acestea imi apar in cale fara sa vreau ;), iar acum debea ce am venit din oras

P.S: Aceasta seara este ziua boxiorilor romani ;)

Salut, am venit si eu de afara :P

nu ma duc sa ma uit la femei fara sutien , acestea imi apar in cale fara sa vreau ;)

Ee..:)) :>

Daca-ti apar fara sa vrei, spune-le sa se dea din cale

Dobermann in a doua poza erai drogat? :)) ca nu iti vad viata, banii si radarul

:)) Ce urat suna : FBi drogat.... ( glumesc si eu ) =))

Mai rugati-l si voi pe nabul de snizel sa va invete sa:mp. Am apasat F7 de doua ori nubilor, si am facut chatul sa dispara pentru a obtine un mai frumos peisaj :)) Nu are nici cea mai mica legatura cu efectul drogurilor.

*care mai e viata p-aci? Doar 650 de pagini la discutii? slabut. Mai aveti de (s)exersat.

Ok, o zi buna. Defapt noapte buna si sper sa nu fie vreo problema ca mai postez si eu din cand in cand aici :D

Snizel nub :*

Din cauza problemelor care au aparut in F/P, de la ultima serie de recrutari, am fost nevoit sa dau wipe la rankurile 1 si 2. Toti cei ce rank 1 si 2 au fost dati afara din factiune.

Va urez bafta in continuare :)

Salut ! Snizel, parerea mea este ca nu trebuia sa reactionezi asa, puteai sa convoci toti membrii factiunii si sa ne explici ce greseli am facut.Oricum, eu o sa aplic din nou pentru ca iubesc foarte mult aceasta factiune.Bafta !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic