Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata medici! Ce mai faceti? Eu intru sa fac cateva comenzi, dupa ma pun la invatat.. Ne auzim in game!

Neata Medicilor .

Uite acum m-am trezit si intru in game .

Ce zi nasoala, la eventul asta pentru jucatorii nivel 2-8 am ramas printre ultimii 4, dar nu tragea nimeni in mine.. am murit aiurea.

Am mai luat si o teapa cu masina.. nu am fost atent si am dat prea mult.. dar asta e.

Ne auzim in game :)

Buna ziua / seara jucatori B-Zone. Doresc sa va anunt ca aveti sansa de a castiga 40 de euro pe clienti.b-zone.ro foarte simplu. Cu ocazia sosiri primaverii, am decis sa organizam un event care posibil sa devina o traditie B-Movie. Mai multe informatii despre participare si cum va puteti inscrie gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/119304-spring-evnet-inscrieri-probe-si-informatii/

Ce frumos a fost afara azi. :X Astazi, ca si ieri.. am jucat fotbal & tenis de picior toata ziua. :)) Maine sigur ma voi trezi " paralizat " din cauza febrei musculare. Dar asta e, era si timpul pentru putina miscare.. dupa trei luni de lenevit. ;))

PS: Noapte buna Fire & Medic Department, si welcome celor ce au trecut testele. >:D<<'>

Buna dimineata medici! Eu astazi am simulare la Limba Romana.. Eh, greu in clasa a VIII-a.

Bun venit celor noi, sper sa ne inteleg cat mai bine!

Incep sa mai citesc cate ceva pentru test, ne auzim mai pe seara la comenzi, bafta tuturor!

Buna dimineata medici! Eu astazi am simulare la Limba Romana.. Eh, greu in clasa a VIII-a.

Bun venit celor noi, sper sa ne inteleg cat mai bine!

Incep sa mai citesc cate ceva pentru test, ne auzim mai pe seara la comenzi, bafta tuturor!

Salutare Medicilor , acum am ajuns si eu acasa , vorbim mai tarziu in game .

Succes la comenzi !

Si uite ca am ajuns si la pagina 1,000 a topicului " Discutii libere ".. In seara asta se pare ca mi-a mers bine, un event deagle in valoare de doua milioane castigat, un rob reusit.. pana acum totul e foarte bine.

Astept sa ies din jail, si dupa ma bag in pat.. findca maine voi avea o zi plina, si ma voi trezi de dimineata. :-S

@ Noapte buna, v-am pupat ! >:D<<'>

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic