Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Update 07.04.2013

* Regula 14 a fost modificata: " Rank 5+ are voie sa dea [/rob] intre orele 21:00-07:00, iar rank 1-4 intre orele 00:00-07:00. "

[ Cine nu respecta aceasta regula risca demisie / rank-down ]

* Numarul minim de comenzi pe saptamana a fost crescut la 100 de comenzi.

* Salariul fiecarui membru va fi in functie de comenzile de /heal indeplinite in acea saptamana. Astfel:

Pentru un raport ce contine intre 100 si 250 de comenzi se va primi 500 $ pe comanda.

Pentru un raport ce contine intre 250 si 450 de comenzi se va primi 1000 $ pe comanda.

Pentru un raport ce contine peste 450 de comenzi se va primii 2000 $ pe comanda.

Reguli noi, aveti grija de-acum incolo. Sper sa fie clar ce s-a discutat la sedinta, si de-acum incolo sa fie mai multa activitate si sa preluati cat mai multe comenzi, in special.

Dupa cum vedeti, pentru a va stimula activitatea ca si medic.. ne-am gandit sa va fie marite salariile. Succes.

@Spor la comenzi, cu cat mai multe.. cu atat mai multi bani !

PS: O seara placuta va doresc. Apropo.. si la mine e server off.

Deci la nimeni nu merge serveru crede-am ca eu am probleme! si cand se va da drumu iar la server.....si faina regula asta 14 doar cu exceptai /rob'ului e cam tarziu la 00:00

Tot daca nu merge joc un pic Gta San Andreas clasic sal termin ca mai am putin..:D cine are id meu va rog sa imi dai un buzz daca merge serveru va rog frumos.

E prea urat sa fie adevarat...sper sa primim o veste buna deste aceasta problema http://forum.b-zone.ro/topic/124690-b-zone-tinta-unor-atacuri-masive/#entry1872623 :((vreau sa se rezorve aceasta problema aici ne vom petrece toti unele zile care nu avem ce face cand este plictiseala sau urat afara ....sunt multi dintre noi care au muncit mult sa intre intr-o factiune care au muncit sa aiba un ban sa aiba o masina o casa ceva.....cred ca daca ar da totu de la 0 nu cred ar mai incepe cineva...sper sa se rezorve o seara placuta medici si celor lati playeri.

Salut colegi si colege. Acum 10 minute m-am intors din excursie si am vazut ce s-a intamplat cu sv. In cazul asta cred ca o sa ne auzim maine In Game. Va salut pe toti, avem de "povestit".

Acuma sa se rezorve pana maine ma ''LTK Barbossa''ca nu cred ca se va rezorva si sa intamplat asta chiar cand e vacanta in loc sa ne relaxam si noi cu GTA dintr-o data sa stricat trist..:(( Chiar ca n-a stricat vacanta! :-S

Noapte buna medici..:*

Cine ma poate ajuta si pe mine cu (IP de la b-zone RPG2)? Ca tare ma mai plictisesc si chiar n-am ce face ma mai joc pe 2.. :))

E inchis si rpg 2 , din cate am inteles si am vazut

Edited by Dajicu

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic