Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ar fi fain sa se deschida diseara sau maine.. :X deja astept...aseara chiar ca nu aveam nici un chef de nimica cand am luat si eu rank sa stricat tot nu m-am putut sa ma bucur si eu oleaca.. :))

Neatza ! Mai bine dai " Edit ". Stii ca ce ai facut tu, se numeste reclama.. nu ?

E inchis si rpg 2 , din cate am inteles si am vazut

/edit , S-a anuntat ca nu se inchid servarele , pana diseara sau maine se deschid daca nu apar probleme :D/

Serverele B-Zone nu se vor inchide. Cel putin nu prea curand.

Nu mai credeti ce spune lumea, va spun eu.. B-Zone a devenit o afacere mult prea profitabila ca sa se inchida.

Nu e prima oara cand B-Zone este atacat, si ca intotdeauna.. echipa B-Zone o sa rezolve tot. Staff-ul este destul de capabil, problema se va rezolva.

@ O zi buna.

Servarele sunt ON !!!

Sa mai radem umpic ca deja o dam in drama :))

ba nu mor nu mor dar orele astea foarte greu o trecut doamne.....greu mai trece timpu daca nu era urat afara mai iesiam si eu ma ceva un tenis fotbal m-am uitat pana cum la 5 filme...nu mai pot sper sa se rezorve maine tot..:o3

Eram si eu fericit ca am intrat in f/m...ma gandeam ca nu mai stau civil si mor de plictiseala....de unde?!Cand ti.e lumea mai draga se "prabuseste" tot...:-J

Eram si eu fericit ca am intrat in f/m...ma gandeam ca nu mai stau civil si mor de plictiseala....de unde?!Cand ti.e lumea mai draga se "prabuseste" tot... :-J

Lasa ma ca nu muriti fara sa:mp. Nu e cazul sa dramatizati atat.

Problemele se vor rezolva, serverele vor reveni curand. Sunt multe alte lucruri mai importante de facut, nu sa:mp-ul e pe primul loc.

@ Viata e frumoasa, bucurati-va de ea ! :D

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic