Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mie imi merge perfect :) , si ce mai ziceti ? parca akm seara nu se face sedinta .. asa am auzit ca cica se face doar din 2 in 2 saptamani......

Mie imi merge perfect :) , si ce mai ziceti ? parca akm seara nu se face sedinta .. asa am auzit ca cica se face doar din 2 in 2 saptamani......

Da , se face sedinta odata la 2 saptamani. In seara asta nu se face sedinta, nu e obligatorie prezenta .

Dupa cum ati observat, de aproximativ 10 zile sunt probleme in ceea ce priveste conexiunea la serverele B-Zone cu clientii RCS-RDS.

Providerul nostru este Adnet Telecom, un ISP relativ mare la nivel national, care are peering cu absolut toti providerii mari din Romania....sau cel putin avea cu toti, pana in momentul in care legatura cu RDS a picat.

De cand a picat, in fiecare zi, de 2-3 ori pe zi sun la Adnet sa-i intreb despre aceasta problema, iar cei de la celalalt capat al firului baga de fiecare data aceeasi placa: "Nu avem noutati, dar superiorii nostrii ne-au transmis ca fac toate eforturile ca problema sa se rezolve in timp util".

Daca pana acum nu s-a rezolvat, putin probabil sa se rezolve. Mai mult, sunt speculatii ca RDS ar fi pus ochii pe Adnet si intentioneaza sa-i cumpere. Si ca sa-i forteze, le-au si taiat conexiunille. Astfel, toti clientii Adnet vor renunta si practic isi vor inchide portile. Si decat sa inchida, mai bine sa castige ceva bani in urma vanzarii.

Asa cum spunea, acestea sunt doar zvonuri si nimic nu se confirma.

Chiar si asa, in ceea ce ne priveste, aceasta politica dusa de RDS ne dezavantajeaza si suntem obligati sa ne schimbam providerul. Practic, in ceea ce priveste serverele B-Zone, nu se pierde/schimba absolut nimic....ci practic se va "reveni" la ping-ul mic care era inainte.

Incepand cu 19 Mai, vom lua toate masurile necesare sa rezolvam problema cat mai repede.

Ceea ce ma "sperie" este faptul ca putem sa ne asteptam ca pe viitor RDS sa faca aceleasi figuri, incetul cu incetul cu absolut toti ceilalti provideri din Romania. Ce inseamna asta? Posibil un monopol pe piata si automat preturi mai mari pentru noi toti. Sper sa nu se ajunga la asa ceva...

Ce bine ca se va rezolva, chiar ma saturasem de lag-ul de pe server. Avand net de la RDS , la eventuri aveam adesea desync.

Dar ma rog, tot ce putem face e sa asteptam sa se rezolve si sa avem incredere in staff-ul B-Zone. Un staff capabil si dedicat serverului.

@ Noapte buna !

Buna dimineata, sa speram ca se va rezolva cat mai repede problema. Eu unul nu am net de la RDS si nu am ping mare, dar la evente.. e foarte urat din cauza lagului.. Ne auzim mai pe seara, bafta la comenzi si scoala!

Buna dimineata colegi! Sa aveti o zi minunata, eu nu prea cred ca voi avea. Ne auzim pe la 19:00 - 20:00 in game.

La multi ani celor cu numele de Constantin/Elena (daca avem aici)!

Spor la scoala si comenzi, ne auzim. Bafta!

Morning guys. School today yay, and a science gcse coming up too. Well at least I've got the minimum commands for the week, I can just lay it down a bit and do more science revision.

Anyway, see you after school!

Hi, where to you live ?

Salut, am ajuns de la scoala, e foarte cald afara.

Morning guys. School today yay, and a science gcse coming up too. Well at least I've got the minimum commands for the week, I can just lay it down a bit and do more science revision.

Anyway, see you after school!

Hi, where to you live ?

Salut, am ajuns de la scoala, e foarte cald afara.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic