Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza colegi:D..Ce faceti? Eu m-am trezit si ascult ca un disperat melodia care o am la Signature:x...

Ne vedem in game..

Neatza tuturor! Ne vedem imediat in game si bafta la raport!

Neatza baieti ce faceti ? :D eu acuma m-am trezit ... ne vedem in game

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

Buna seara medicilor. Cum ati petrecut week-end-ul acesta ? Eu prin munca....plictisitor, da da...

Am facut cateva comenzi in seara aceasta, dar mai continui....de luni.

Aveti grija de voi !

O priveliste de pe HQ

ZXdOdVT.jpg

vP2TGWJ.jpg

Edited by HaoS

Mi-a facut mare placere sa fiu cu voi in Paramedics. Nu am vazut asa colegii de treaba ca voi:) sper sa ne mai intalnim:D. Succes in continuare la comenzi ;) si aveti grija de voi..

Bafta mai departe Ler. si Vlad. Pacat ca ramaneti atat de putin timp. Mai aveti de lucrat la capitolul rabdare...

M-apuc de niste comenzi si eu indata. Sper sa avem clienti :D

nu plec haos :D i-am urat bfta lui ler :D eu am rabdare :-"

Stiu ma, doar facusi o gluma :))

Mod pe ambulanta : http://www21.zippyshare.com/v/12105140/file.html (se instaleaza cu sami mod installer)

Mod kilometraj : http://www40.zippyshare.com/v/12023458/file.html (se copie fisierele alea 2 din arhiva in folderul principal GTA San Andreas, si puteti face setarile din fisierul "speedsets")

Edited by pH HaoS

Se pare ca am o temperatura cam mare... 38,5... m-am bagat pe pastile :)). Sper sa ne vede maine , si sa-mi treaca cat de cat febra si tusea asta.

Cam linsite prin topicul asta. Azi am facut vreo 200 de comenzi, deci mi-am luat de o grija cu raportul :D

Care da rob dupa 00:00 sa spuna :>

Eu dau. SKill 4-5. Atat,

Bafta mai departe tuturor. A venit si timpul meu sa ies din ciuda altora (lexus). Nu inteleg ce treaba aveai tu despre cum vorbeam eu cu Zornet.

Sper ca nu am creat probleme si din cate am incercat, sa fiu prieten cu toti, si sa fac o impresie buna.

Felicitari.

Am vrut sa aplic din nou. Poate eram acceptat din nou, poate ca nu, dar am retras gandindu-ma mai bine la dusmania care este in interior. Nu asa se formeaza un colectiv. Reflecand putin la mentalitatea mea de om de 20 si ceva de ani in opozitie cu a altora de 15-16 care vizeaza doar ciuda, pâră, pm-uri la lider si asa mai departe, prefer sa stau departe de asemenea comportament. Nu asa se face in societate, daramite intr-un joc din care nu prea ai multe chestii de castigat.

Sa aveti grija de voi..v-am pupat :*

Edited by pH HaoS

stiu bine de ce am facut postul acela si nu trebuie sa iti dau tie explicatii prea multe! uidivo a facut bine ceea ce a facut ! nu imi e ciuda deloc, dar ti-am zis, stiu de ce am facut asta! si nu sunt cu doua fete cum crezi tu. bafta mai departe;)

p.s: daca la 20 si ceva de ani tu stai pe jocuri atunci nu ai cine stie ce mentalitate!

Edited by lexus97

Buna tuturor...tocmai am devenit candidate paramedic!!! Si sper ca va voi cunoaste pe toti foarte bine si vom fi prieteni buni! d(*_*)b

Share this music with you all:

P.S.: 0/3 cu uiDivo

Spor la lucru...caci eu ma apuc de comenzi acum. Bafta! Ne vedem in-game!... XD

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic