Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Paranabi. Welcome/Bun Venit celor noi sper sa va simtiti ca acasa aicia si sa va acomodati repede cu nivelul acesta de nabism :)) . Daca aveti nelamuriri nu ezitati sa intrebati ca sa nu fiti sanctionati. Aveti grija de voi vorbim in game!!!

Hello ParaNabi! Welcome celor noi, sper sa va acomodati cat mai repede. Daca aveti nelamuriri, nu ezitati sa intrebati pe /r. Mai bine intrebati, decat sa gresiti si sa fiti sanctionati. Si aveti multa grija cu comenzile prin /accept medic. Acceptati comanda numai daca ati scris primul si corect "comanda x la mine".

Welcome celor noi , sper sa va acomodati cat mai bine aici intre nabi. Sa fiti atenti cum scriti "comanda x la mine" si sa nu uitati sa dati /duty off cand va puneti /sleep.

P.S: Aici o sa aveti un grad de nabism mai mare decat in alte factiuni.

Ne vedem in Game.

Atentiune Atentiune =)) Factiunea Paranabi a recrutat noi nabi! Daca aveti vreo problema din cauza nivelului ridicat de nabsim esxpirat in aer nu ezitati sa intrebati un membru de rank mai mare. Ioana Bnaba va sta la dispozite 24/7 ore pe zi cu orice indicatie si daca nu stiti sa va faceti tema la mate de vacanta va ajuta. A saptea oara va zic Welcome!

Sa fiti iubiti:*! <3

Salutare colegi :X .

Un mare welcome celor noi >:D<<'>,sper sa ne intelegem bine si sa stati aici cat mai mult timp.

@,incearca sa dezvolti orice post facut aici,ai grija ce postezi data viitoare.

@,@,mult succes mai departe.. :* .

Cum a spus si Wuky, atent ce postati la discutii,
Eu va dau niste sfaturi:
1) Nu stati pe "/sleep" cu "/duty on". Ca sa tineti minte, dati duty off apoi /sleep.

2) Atent cum scrieti "comanda x la mine", nu va grabiti sa acceptati comanda, verificati cum ati scris apoi dati /accept medic.

3) Daca aveti o nelamurire, cei cu rank mai mare o sa va ajute, puteti vorbi cu ei pe orice tema.

P.S: Daca am niste greseli gramaticale , ma iertati, pentru ca nu sunt Roman ci Moldovan.

Ne vedem in game.

Welcome celor noi, lucrurile importante vi s-au zis deja, deci nu le voi repeta si eu :)).

Totusi aveti grija cu posturile la discutii, cititi prima pagina si ve-ti afla la ce ma refer.

Cititi si prima pagina la topicul cu "rapoarte" ca sa nu aveti surprize neplacute la primul raport :).

Sper ca va ve-ti acomoda repede aici, si sa ramaneti mult timp alaturi de noi.

Un week-end placut va urez, si spor la dat heal >:):)).

Pana acu nu citisem prima pagina de la Discutii. Am terminat si eu raportul, l-am uploadat dupa ce mi-a dat cel mai mare troll imgur-ul :)) si acu ne chinuim sa ajungem la 1000 de posturi :))

Hello baaa ! :)

Salut, bine v-am gasit, sunt noul vostru coleg (mai exact de 2 zile) si este prima data cand postez in acest topic, sper ca ne vom intelege de minune, bafta la comenzi.

@@CiprianCapone,@, se pare ca nu m-am facut inteles.. :-W .

@,try to develope your sentence.Be careful next time what you are posting.

Reguli: - Diferenta de timp intre posturile pe care le faceti trebuie sa fie de minim 15 minute.- Pentru a posta aici trebuie sa folosesti minim 2 propozitii, nu ai voie doar sa saluti sau sa pui intrebari de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc. - In cazul in care ai postat ceva in acest topic trebuie sa astepti sa posteze 2 persoane pentru a posta din nou. (evident, doar dupa 15 minute) Sanctiuni: Cine nu respecta regulile risca sa fie sanctionat cu AV / FW or [/uninvite].

P.S Weeeekeeendddd :* .

Edited by South Wukong

@@CiprianCapone,@, se pare ca nu m-am facut inteles.. :-W .

@,try to develope your sentence.Be careful next time what you are posting.

P.S Weeeekeeendddd :* .

Ce am facut gresit?

Nu am dezvoltat propozitia? serios? da ce vrei sa scriu romane? un salut 1-2 propozitii cred ca ajunge nu este nevoie sa scriu romane, tu ce ai postat? daca nu nea atrageai atentia mie si la ceilalti 2 ce postai? *Salutare colegi :X .* si P.S Weeeekeeendddd :* . ?

Ce am facut gresit?

Nu am dezvoltat propozitia? serios? da ce vrei sa scriu romane? un salut 1-2 propozitii cred ca ajunge nu este nevoie sa scriu romane, tu ce ai postat? daca nu nea atrageai atentia mie si la ceilalti 2 ce postai? *Salutare colegi :X .* si P.S Weeeekeeendddd :* . ?

Stai ma calm, nu te enerva ca faci riduri. Nu vreau nimeni sa scrii romane, dezvolti si tu 1 fraza cu un subiect mai important si aia e.

Ce am facut gresit?

Cand cineva iti da un sfat, asculta-l, nu mai reactiona impulsiv ca nu rezolvi nimic cu atitudinea asta. Avem reguli si ne ghidam dupa ele, e simplu (daca nu cunosti regulile acestui topic, te duci frumos la prima pagina si gasesti acolo tot ce trebuie sa stii), iar daca tu nu esti in stare se dezvolti ceea ce postezi, atunci nu mai posta aici decat sa fii sanctionat, ce zici, tot un quote impulsiv o sa-mi dai si mie, sau imi asculti sfatul?

P.S. Inca ceva, abia ai intrat in factiune si tu deja ai inceput sa faci post colegilor tai, sa-ti fie rusine.

Edited by Field Chief InSaNe

Salutare colegi ce mai faceti?

La multi ani hack :* !

Salutare lume, salut sm0ke poate intri mai tarziu pe skype sa jucam un LoL, sa ma suni daca joci.

69Alexutz69 adica de ce sa nu-i fac post? e prieten cu mine, ne cunoastem de undeva? atata timp cat a gresit merita sanctionat ca pe viitor sa fie mai atent. Edited by opT

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic