Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Alvinnn vreo 20 min am stat de vorba si dupa aia te vad co-leader...mi-am format o parere buna in primele 5 minute deci e clar GG .Valy The NaBBesT Leader!

Vin.Diesel gg pentru rank 1!

BUN VENIT TUTUROR NEWBIE IN ACEASTA FAMILIE DE ParaNabi!

Edited by StefanB

Salut Paramedics !

Ce mai faceti cum mai sunteti ?

Welcome celor noi sper sa va simtit cat mai bine aici!

Ma bucur ca nu mai este liniste pe aici si ca postati din ce in ce mai mult.Dar va rog sa tineti cont si de regulament in caz contrat vom trece la sanctiuni.

- Diferenţa de timp între posturile pe care le faceţi trebuie să fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie să foloseşti minim 2 propoziţii, nu ai voie doar să saluţi sau să pui întrebări de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- În cazul în care ai postat ceva în acest topic trebuie să aştepţi să posteze 2 persoane pentru a posta din nou. (Evident, doar după 15 minute).

Multumim Valy, eu ma simpt bine aici deja :)) am vazut ca sunt membri buni, sper sa nu se schimbe nimic si imi pare bine ca aici am si eu cu cine posta pe la discutii :)) Noapte buna sa aveti si succes la scoala maine :). #ValyNab

Da da și eu sper să mai pună mâna și pe regulamente să le învețe dacă vor să treacă testele , deoarece facțiunea aceasta are nevoie de oameni serioși,civilizați, și responsabili,așa cum sunt acum în momentul de față !

Asta înseamnă să fi mafiot = să fii Paranoob!!!

http://www.dailymotion.com/video/x3dj3ay

play video ! dai pe video !

Adevarata fata a lui [uS]Aure.

Este periculos feritiva de el !

The true face of [uS ] Aure .

It is dangerous spared him!

Ai report. Nu faci parte din factiune

Edited by South Alexutz

Salutare ParaFamilie...ce mai faceti...?

Valy iti zic sincer ca imi pare rau daca te-am ranit cu ceva...dar ai ales cei mai buni Co-Leaderi...si te felicit pentru asta...Dupa ce imi termin temele ne auzim in game...Daca te-am suparat fii sincer cu mine...vreau sa ma corectez...sa devin un exemplu pentru altii la fel ca tine...Ma bag la culcare.PwP.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic