Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu cred ca trebuie sa-ti ceri scuze pentru asta, dar o faci din politete...normal poti sa le postezi si vineri la ora 19:59.

Neata colegi!

Ce bine e acasa:)), vai de cei care merg la scoala...atatea ore de pomana sa incheie mediile si alte nimicuri, mai bine stam acasa.

Oricum succes la scoala.

Ne auzim in game.Bafta!

Asa e mai bine. Oricum e OK pentru ca nimeni nu va fi demis, ca majoritatea era invoita de la raport in primele zile.

Motivul:Am luat ban pe IP fara motiv nu inteleg de ce.

Nu primeşti aiurea ban pe IP. Nu apare nimic în loguri la Ban List.

Probabil ai prins IP-ul unui fost codat (cum ai IP dinamic).

Încearcă un restart la PC + log.

Las Venturas Taxi se află din nou în frunte !

Recordurile Facţiunilor Paşnice ! / The Peacefully Factions Records

Cele mai multe comenzi efectuate într-o zi/Most orders made in 1 day : 150 comenzi - [pH]Denii (01.02.2014)

http://forum.b-zone.ro/topic/120767-cartea-recordurilor-the-records-book-roeng/

Las Venturas Taxi se află din nou în frunte !

Recordurile Facţiunilor Paşnice ! / The Peacefully Factions Records

Cele mai multe comenzi efectuate într-o zi/Most orders made in 1 day : 150 comenzi - [pH]Denii (01.02.2014)

http://forum.b-zone.ro/topic/120767-cartea-recordurilor-the-records-book-roeng/

Bun asa, felicitari. :*

Neata colegi!

Nu uitati astazi este sedinta la ora 14:00. CIne nu poate ajunge sa faca invoire pana in ora 14:00.

Ne auzim atunci.Bafta!

Welcome celor noi !

Salut.

Dezvoltă. Rişti să fi sancţionat.

Idei legate de ce e mai jos?

Bună!

Recent am început să folosesc SA:MP cu Alt+Enter (să îl văd în fereastră, nu în Full Screen; adică aşa), dar am observat că fereastra de SA:MP are "prioritate"; adică dacă am fereastra de SA:MP deschisă şi deschid browser-ul web, fereastra browser-ului trece în spate şi nu o pot accesa doar dacă pun SA:MP în bară.

O pot face să nu aibe "prioritate"? Dacă da, cum?

Mulţumesc anticipat !

Buna seara, ma bucur sa ma aflu de astazi printre voi, sunt convins ca ne vom intelege de minune!

@ phdenisa - nu cred ca se poate sa schimbi prioritatea, banuiesc ca stai pe facebook/messenger si dai alt tab foarte des, singura varianta ar fi sa schimbi display mode in window, asta se poate face cu diferite programe, nu exista optiune in joc.

@,

Nu exista certuri in LV Taxi doar in LS si SF Taxi pentru ca nu isi dau seama cum sa ne intreaca LV TAXI BEST :))

Asa, sa revin; Neata tuturor m-am trezit acuma putin timp ( 30 de minute) si acuma ma gandesc la nemurirea sufletului dar nu imi vin idei asa ca ma uit pe youtube. Bafta ne auzim mai tarziu.

Neata! , Back si eu de la liceu :D ..

Ce faceti?

@, >:D<<'>

@@Steww, Nab Welcome Back! >:D<<'>

@@JustMed, Welcome!

Welcome la toti!!! Apropo daca aveti intrebari sau nelamuriri sa nu va fie frica puteti intreba pe /f :). Fara probleme .. toti am fost nabi la inceput ex: Nisan=))

Edited by South Chrys