Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Nu m-am putut abtine sa nu postez aici " Home Sweet Home" Merci pentru sansa acordata si ca m-ai lasat sa fac parte din acea echipa stii tu.. :* Mi-a facut placere sa te cunosc , si ai fost un lider super de treaba. Ne-ai ajutat pe fiecare in parte daca am avut probleme. Iti urez succes in ce vrei sa faci mai departe. Remember Las Venturas Taxi , lider: Zokee sub. Pson / Macabru!!

Remember: Zokee , Pson , Macabru Gonzo , Xzp , Edward_Nisan , [sq]Mario, Zonker , Tyky, Regenesis , King _Damian si Andrei , JustMed , Ribe , C0ws , Metaphor...

Felicitari Pson pentru functia primita si sper sa duci Las Venturas mai sus decat a ajuns Zokee.

Te pup mă! :*

Congratulations to Pson!!!! Good leader and good nab.

(I will stop posting here from now on sorry but psoN is boss)

Nume:[MF]Dragos07

Level:23

Propunere:Propun sa se creeze un nou topic,in care fiecare membru al factiunii sa posteze pozele dintr-o zi, cand face el cele mai multe comenzi.Topicul sa se numeasca 'Taximetristul zilei' sau ceva gen...Poate sa fie un premiu de 15-20k,banii fiind dati de lider sau fiecare participant sa contribuie.

Fiecare membru sa posteze cele mai multe comenzi care le face intr-o, in decurs de 1 saptamana!

Concursul sa se realizeze 1 data pe saptamana, nu in fiecare zi!

Alte mentiuni:Mi-am adus aminte de acest concurs, de cand eram in taxi LS si poate le-ar placea si celor din LV.

Ce parere aveti despre aceasta propunere?

Ce credeti? E bun noul sistem de aplicatii? Eu zic ca e foarte bun :D

Este bun insa cu totii ne-am obisnuit cu cel vechi si va fi putin greu pana ne invatam cu el :(

Salut. Aici se încheie cariera mea de taximetrist. Dacă aveţi vreo nelămurire ceva, mă găsiţi la telefon (joc) sau PM (forum).

O zi frumoasă, voi mai trece pe aici să vă salut.