Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut tocmai ce am venit si eu acum 2 ore de la practica:)). Ma bucur ca nus singurul cu practica pe aici:))

Welcome celor noi !

Felicitari celor ce au primit rank up !

Spor la comenzi tuturor ! Si poate in weekend mai face un event in factiune :D .

Noapte buna celor care au iesit. Eu mai raman putin pana imi vine somnul. Sunt si meciuri, deci e bine :)).

Mult noroc cu rezultatele Dragos, eu am trecut peste stresul asta de ceva timp. Fredoom dupa :)).

@, Doamne ajuta Dragos :))

Neata, ce faceti? eu abea m-am trezit si intru in game vreau sa termin raportu

Neata, facem bine. Eu m-am trezit la 06:30 dar am treaba in real life si pana pe la 11 nu am timp de comenzi :))

Neata...colegi. :*

Ribe daca iau 2, cum ai spus tu..pfoai chit ca ma las de samp, dar toti banii mei=contract pe tine :))

Ghytza de ce esti cum esti, cand am ras eu de tine:|.Ce crezi ca nu cand dam teste le dam asa usor, acum 2-3 zile cand am dat test cu un player am stat 1 ora jumate cu el.Normal ca ii pic daca nu stiu.

Tocmai deaceea filmez tot testul, ca in caz ca i se pare lui ribe ca pica prea multi la mine, sa-i arat de ce pica, nu-i pic ca vreau eu.

Cand o sa ajungi rank 4, o sa ceri sa se retraga asta,nu?

Si eu inca nu stiu cand am ras eu de tine.

Edited by Dragos07 VIP

@, Eu cand am luat rank 4 in SFPD prima persoana a trecut cu 2.75/3 :)) urmatoarea a PICAT !:))

Va informez cu privire la acel H3atonn, acel baietel dragalas are pica pe mine tocmai din PD si oriunde ma vede pe mine ( in factiune), incearca sa se ia si de colegii mei, prin urmare ,, el mare smenar =]] " cum vede un taxi incearca sa scoate o reclamatie de la voi si doreste sa-l duceti pe chilliad dupa la docks in LS, sau va schimba locatia brusc. Asa ca aveti grija.

Oricum a dovedit cat de .... :)).

PS: Vreau sa fie un om al dreptatii :))

Dar eu sunt ceva de genul:

Am vazut ca spre deosebire de ultima data s-a castigat ceva bani la world cup event :>.

@,

Doamne ajuta :)) sa ne zici si noua cat ai luat :P

Abia acu a vazut si orbul de je topicul lui Audi cu World cup event. Mi se pare o idee foarte ingenioasa, Ai un +1, bravo.

Apropo, ala care are procnosticurile cele mai bune, sa-mi zica si mie ca as merge parca sa bag si eu un pariu :))

Nu merge rpg1 -_-

SA NU UITAM, AZI , 27/06/2014 , FUNIEST IMPLINESTE 17 anisori :))

LA MULTI ANI FUNIEST <3 :* pwp

cu didecatie pt tine Edited by Mike C